31 Ekim 2023

Bu Oyunda Gitmek Vardı Mario Levi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Mario Levi
Çevirmen: Füsun T. Elmasoğlu

Bu Oyunda Gitmek Vardı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mario Levi olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bu Oyunda Gitmek Vardı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bu Oyunda Gitmek Vardı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bu Oyunda Gitmek Vardı TIKLA PDF İNDİR !

Bu Oyunda Gitmek Vardı Yazarı Kimdir ?

Bu Oyunda Gitmek Vardı yazarı Mario Levi 'dır. Mario Levi yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bu Oyunda Gitmek Vardı PDF indir oku

Bu Oyunda Gitmek Vardı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bu Oyunda Gitmek Vardı TIKLA PDF İNDİR !

Bu Oyunda Gitmek Vardı TIKLA PDF İNDİR !
Hayatınızın hiç kimse tarafından sarsılamayacağına mı inanıyorsunuz?

Doğrularınızın doğru, gerçeklerinizin gerçek olduğuna da mı inanıyorsunuz yoksa? Sınırlarınızın içinde kendinizi güvende mi hissediyorsunuz? Bu güven size yetiyor mu? O zaman bu kitabı derhal aldığınız yere bırakın ve bulunduğunuz yerden hızla uzaklaşın! Etrafınızdakilere elinizde bu kitapla görünmemek menfaatiniz icabıdır! Çünkü şu anda tehlikeli bir oyunun içine girmek üzeresiniz.

Hikâyedeki oyuncular uyarıları dikkate almadıkları için bu oyunun içinde kaldılar. Neyin, ne zaman, nasıl biteceğini de bilmiyorlar üstüne üstlük.

Birileri de şu anda sizi izliyor olabilir. Çevrenize iyi bakın!
Hikâyemiz sadece bir aşk hikâyesi değil. Eğer içine girerseniz çok iyi tanıdığınızı sandığınız insanları hiç bilmediğiniz halleriyle görebilirsiniz. Kendinizi bile görebilirsiniz. Cesaretiniz varsa kapımız açık. Yerinizi ayırdık. Yoksa size daha iyi vakit geçirtecek başka oyunları seçin.

Biz kim miyiz? Bakın oyuna kapılmaya başladınız bile!
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 450

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Bu Oyunda Gitmek Vardı TIKLA PDF İNDİR !

17.12.2015

Bu oyundan hiç gitmek istemedim.

Mario Levi okumayı çok özlemiştim,kitaba baslarken nir oyunun içine cekiliyorsunuz ve oyun hiç bitmesin istiyosunuz,harikaydı mutlaka okumalısınız.Lunapark Kapandı ´yıda okumadıysanız mutlaka ekleyin.

Bu Oyunda Gitmek Vardı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bu Oyunda Gitmek Vardı, Mario Levi

Yorum Gönder