28 Ekim 2023

Bir Parça Masal Zeynep Saraç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,79 TL
Yazarı: Zeynep Saraç
Çevirmen: Zeynep Saraç

Bir Parça Masal indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zeynep Saraç olan ve Doğan Novus yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Parça Masal eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Parça Masal ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Parça Masal TIKLA PDF İNDİR !

Bir Parça Masal Yazarı Kimdir ?

Bir Parça Masal yazarı Zeynep Saraç 'dır. Zeynep Saraç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Parça Masal PDF indir oku

Bir Parça Masal indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Novus yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Parça Masal TIKLA PDF İNDİR !

Bir Parça Masal TIKLA PDF İNDİR !
Wattpad'in çok okunan, çok sevilen yazarı Eyyana'dan eksik bir külkedisi masalı…

"Ben ona bir parça külkedisi masalı vereceğim, o da bana istediğimi…" Hayata kimsesiz biri olarak başladıysanız hiç masal bilmezsiniz, çünkü size masal anlatacak kimseniz yoktur. Külkedisi'ni sonradan öğrenirsiniz ve yaşadıkça o masalların sizin gibiler için yazılmadığını anlarsınız. Bir yetimhanede büyüyen Rüya'nın kaybedecek hiçbir şeyi ve hiç kimsesi yok. Paha biçilmez, kırılgan kalbinden başka. Başkalarının parçalamaması için kalbini herkesten saklamak zorunda.

Aras'ın ise belki kaybedecek çok şeyi var, ama onları kaybetmek umurunda bile değil. Tek bir isteği var ve bu yolda sahip olduğu her şeyi harcayabilir, Rüya'nın kıymetli kalbi de dahil. Ve şimdi amacına ulaşmak için hem Rüya'ya hem de onun kalbine çok ihtiyacı var. Bu uğurda genç kıza masaldaki zehirli elmayı hiç düşünmeden uzatacak kadar.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 392

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Novus Bir Parça Masal TIKLA PDF İNDİR !Bir Parça Masal TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Parça Masal, Zeynep Saraç

Yorum Gönder