28 Ekim 2023

Aynada Zamanlar Hatice Oya Kuzgun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,86 TL
Yazarı: Hatice Oya Kuzgun
Çevirmen: Hatice Oya Kuzgun

Aynada Zamanlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hatice Oya Kuzgun olan ve Gelişim Sanat Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aynada Zamanlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aynada Zamanlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aynada Zamanlar TIKLA PDF İNDİR !

Aynada Zamanlar Yazarı Kimdir ?

Aynada Zamanlar yazarı Hatice Oya Kuzgun 'dır. Hatice Oya Kuzgun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Aynada Zamanlar PDF indir oku

Aynada Zamanlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gelişim Sanat Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aynada Zamanlar TIKLA PDF İNDİR !

Aynada Zamanlar TIKLA PDF İNDİR !
Tiksinrek bakıyordu bulaşık tınazına. İki bölmeli evye, ağzına kadar yaplı kemik artıkları, salçalı iskender kırıntılarına bulaşmış tabaklarla doluydu. ucuna pirinç taneleri yapışmış çatallar ve işkembe çorbasına batmış kaşıklardan iğreniyordu. "Uyandıktan sonra yüzünü yıkamayı unutsa bile tırnaklarını öjelemeyi unutmayan bir bulaşıkçıyım ben. Parmaklarımı suya sokarken içim parçalanıyor. Ojelerim matlaşıyor diye canım sıkılıyor. Elim, yaşlılarınki gibi bımburuşuk. Nefret ediyorum işimden..." Yemek buharıyla ısınan mutfakta, kalın kü parmaklarıyla, deterjan tüpünü sıktı. Sıcak suyu köpürttü. Karıştırdı suyla birlikte zamanı. Pariıltısız gençliğini eritti çelik yalakta.Meze artıklarıyla boğuşuyor Uzay Lokantası`nın mutfağında, bulaşık yıkamaya çalışıyordu. Kapağı yarı kaymış büyük, orta ve küçük boy çelik tencerelerden gelen, birbirine karıışmış yemek kokuları burnuna dolarken, yıkanmayı bekleyen bulaşık yığınına baktı nefretle. Öğürür gibi oldu. "Bir bulaşıkçı için fazla duyarlı burnum"....
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Gelişim Sanat Yayınları Aynada Zamanlar TIKLA PDF İNDİR !Aynada Zamanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Aynada Zamanlar, Hatice Oya Kuzgun

Yorum Gönder