2 Ekim 2023

Anabasis Ergin Yıldızoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,0 TL
Yazarı: Ergin Yıldızoğlu
Çevirmen: Ömer Faruk İslamoğlu

Anabasis indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ergin Yıldızoğlu olan ve Tekin Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Anabasis eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anabasis ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anabasis TIKLA PDF İNDİR !

Anabasis Yazarı Kimdir ?

Anabasis yazarı Ergin Yıldızoğlu 'dır. Ergin Yıldızoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Anabasis PDF indir oku

Anabasis indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tekin Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anabasis TIKLA PDF İNDİR !

Anabasis TIKLA PDF İNDİR !
(...) bu gerici dönem içinde, itiraz, mücadele, devrimci refleks, yeniden karanlıklardan kurtularak bilinçlerde sokaklara, meydanlara "yukarı" doğru, tırmanmaya başladı.

Tarihi yapanlar uzun bir aradan sonra geriye evlerine dönüyorlardı...

Yeniden isyan, yeniden işgal, yeniden komünizm.

"Anabasis", bu uzun karanlıktan çıkışı, "on-binlerin" eve (tarihe) geri dönüşünü sevinçle ve umutla karşılıyor...

Ve o soru yine gündeme geliyor: Sanat, eğer Platon'un nefretine layık kalmaya devam edecekse, Aristotales'in kurduğu tuzaklara düşmeyecekse, "yapıyı" tehdit etme özelliklerini koruyacaksa şimdi bu dalgaya nasıl eşlik edecek, geri dönenleri nasıl karşılayacak?
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Tekin Yayınevi Anabasis TIKLA PDF İNDİR !

04.01.2007

Çıkış şarkısı yanlış

Yeni Yıl Kral Tv 2007'ye merhaba partisini Tv'da gördüm. Yaşar'ı görünce her zamanki gibi açtım. Ve aklımdan dinledikçe geçen şu oldu: Ayıp kayıp nasıl değerlendirirseniz değerlendirin umrumda değil. Ses tellerinde nodül çıkmıştı onu alan doktora şu an her dinlediğimde öyle düz gidiyorum ki görsem tanısam kesin döverim. Tüm Yaşar hayranlarının da bunu yapacağından adım gibi eminim. Bunu iyi niyetten uzak ve işbilmez şekilde yapmışsa önce Allah'ından sonra Yaşar'ın hayranlarından bulacak umarım. O doktorun adı herneyse daha tek hasta göndermeyin ses katili. Umarım Tıp o muhteşem sesi eski haline döndürebilir. Adamın o ağdalı sesi çıkışları ne hale gelmiş.


13.12.2006

Yılın albümü

Gerçekten yılın albümü olmuş. Özlediğimiz Yaşar şarkıları işte bunlar!


11.12.2006

İyi ki varsın Yaşar

Harika, muhteşem. Duygu yüklü sözler, bazen coşturan bazen hüzünlendiren bazen alıp götüren melodiler. Emek verilmiş, çok güzel bir albüm çıkmış ortaya. Eline diline yüreğine sağlık, iyi ki varsın Yaşar.

Anabasis TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Anabasis, Ergin Yıldızoğlu

Yorum Gönder