26 Eylül 2023

Yıllara Yaydım Sensizliği Melek Dalgıç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Melek Dalgıç
Çevirmen: Melek Dalgıç

Yıllara Yaydım Sensizliği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Melek Dalgıç olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yıllara Yaydım Sensizliği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yıllara Yaydım Sensizliği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yıllara Yaydım Sensizliği TIKLA PDF İNDİR !

Yıllara Yaydım Sensizliği Yazarı Kimdir ?

Yıllara Yaydım Sensizliği yazarı Melek Dalgıç 'dır. Melek Dalgıç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Yıllara Yaydım Sensizliği PDF indir oku

Yıllara Yaydım Sensizliği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yıllara Yaydım Sensizliği TIKLA PDF İNDİR !

Yıllara Yaydım Sensizliği TIKLA PDF İNDİR !

Bütün bir ömre sığan, yılların unutturamadığı, kaybedilmiş zamana rağmen umudunu yıllarca kaybetmeden sürüp giden bir bekleyişin hüzünlü, gerçek bir aşk hikayesi.

"... Yaşadığım acıların, yanlış ya da doğru alınmış kararların, sevdiğimden vazgeçip yaptığım fedakarlıkların, başkalarını mutlu edebilmek adına kendimden vazgeçtiğim yılların muhasebesini yapıyordum, içimi pişmanlıklar kaplıyordu..."

(Tanıtım Bülteninden)

Yıllara Yaydım Sensizliği TIKLA PDF İNDİR !Yıllara Yaydım Sensizliği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Yıllara Yaydım Sensizliği, Melek Dalgıç

Yorum Gönder