27 Eylül 2023

Yasaklarda Can Sayar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Can Sayar
Çevirmen: Can Sayar

Yasaklarda indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Can Sayar olan ve Dorlion Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 323 sayfalık Yasaklarda eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yasaklarda ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yasaklarda TIKLA PDF İNDİR !

Yasaklarda Yazarı Kimdir ?

Yasaklarda yazarı Can Sayar 'dır. Can Sayar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yasaklarda PDF indir oku

Yasaklarda indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dorlion Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 323 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yasaklarda TIKLA PDF İNDİR !

Yasaklarda TIKLA PDF İNDİR !

Sevmek, sevdiğinin bilincinde olarak sevmek belki de insanı tanımlayan en belirgin durumdur. Belki her canlı öyle ya da böyle kendi türünden başka bireyleri sever, hatta birçok canlı farklı türlere de sevgiyle bağlanabilir. Ama bunu bilinçli olarak yapmak ancak insanlığa özgüdür. Sevgi insanın en ayırdedici özelliği olmasının yanı sıra en kuvvetlisidir de. Kimi zaman kolaydır sevmek, bütün dünya o sevgi var olsun, sevenler birlikte olabilsin diye bir olmuştur sanki. Ama birçok zaman da zordur. Bütün evren adeta o sevgiye düşmandır. Evren bizim olsun diye sevgiyi altın tepsiyle önümüze getirdiğinde sevmek kolaydır. Ya evrene karşı çıkmak pahasına sevmek? İşte bu eşsiz duygu kuvvetini böyle örneklerde gösterir.

Ki destanlara konu olan sevgiler de bunlardır. Bu kapağın altında da evrene karşı gelmek pahasına da olsa var olan bir sevdanın öyküsü sizleri bekliyor. İyi okumalar.

(Tanıtım Bülteninden)

Yasaklarda TIKLA PDF İNDİR !Yasaklarda TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yasaklarda, Can Sayar

Yorum Gönder