27 Eylül 2023

Yalan Bayramı Ferit Hüseyin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Ferit Hüseyin
Çevirmen: Yurtseven Şen

Yalan Bayramı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ferit Hüseyin olan ve Zengin Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 64 sayfalık Yalan Bayramı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yalan Bayramı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yalan Bayramı TIKLA PDF İNDİR !

Yalan Bayramı Yazarı Kimdir ?

Yalan Bayramı yazarı Ferit Hüseyin 'dır. Ferit Hüseyin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Yalan Bayramı PDF indir oku

Yalan Bayramı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zengin Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 64 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yalan Bayramı TIKLA PDF İNDİR !

Yalan Bayramı TIKLA PDF İNDİR !

Ferit Hüseyin, ruhundaki Doğu gömleğini çıkarmadan, modern Batı şiirinin en güzel giysileriyle dizelerini süslemeyi becerebilmiştir.

Duygusallık, hüzün ve en önemlisi "aşk" temeline oturttuğu şiirlerini kişisel ve toplumsal yaşam kaygılarının zengin motifleriyle inşa etmiş, ifadelerini sadeliğin gücüyle zihinlere yansıtmıştır.

Her okuyucu Ferit'in şiirlerinde muhakkak kendinden bir parça bulacak, dilinin güzelliğine, anlatımının çarpıcılığına kapılıp şairin duygu âleminde gezintiye çıkacaktır.

Akşamdır – senin yokluğunun yaşlı vaktidir:

kaygıların dumanından göz-gözü görmüyor,

yalnızlığımın kokusunu çekiyorum içime,

baba, sensizlik dolmuş duvar saatime,

ömür saatime,

kol saatime.

(Tanıtım Bülteninden)

Yalan Bayramı TIKLA PDF İNDİR !Yalan Bayramı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Yalan Bayramı, Ferit Hüseyin

Yorum Gönder