28 Eylül 2023

Var Ama Yok-Bir Mektup Hikayesi Mustafa Furkan Özren Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 34,04 TL
Yazarı: Mustafa Furkan Özren
Çevirmen: Mustafa Furkan Özren

Var Ama Yok-Bir Mektup Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Furkan Özren olan ve Okur Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 376 sayfalık Var Ama Yok-Bir Mektup Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Var Ama Yok-Bir Mektup Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Var Ama Yok-Bir Mektup Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Var Ama Yok-Bir Mektup Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Var Ama Yok-Bir Mektup Hikayesi yazarı Mustafa Furkan Özren 'dır. Mustafa Furkan Özren yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Var Ama Yok-Bir Mektup Hikayesi PDF indir oku

Var Ama Yok-Bir Mektup Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Okur Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 376 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Var Ama Yok-Bir Mektup Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Var Ama Yok-Bir Mektup Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Erdem; yeteneklerini ortaya çıkarmalarına müsaade etmeyen, onları müfredattaki lüzumsuz bilgilerle yoran öğretmenlerini ve eğitim sistemini eleştirdi. Sınıftaki kızlardan bazılarının saatlerce alışveriş dergilerini karıştırmalarından, sürekli bunlardan bahsetmelerinden rahatsızlık duydu. Arkadaşı Ali'nin bütün vaktini kahvehanede kâğıt oynayarak geçirmesine sinirlendi. Erkeklerin futbol muhabbetlerinden…

Mutlaka alınması gereken son moda kıyafetlerden… Bir şeyleri sadece herkes yapıyor diye yapmaktan… Fakat unuttuğu bir şey vardı… Herkes gibi o da bir yerlerden hayatın tuzaklarla dolu ağlarına takılmayacak mıydı? Hayatında karşısına çıkan engelleri göz ardı edip, kendi kurduğu yalan dünyalarla kendini avutmaya çalışmayacak mıydı?

Türkiye'de internetin, cep telefonlarının yeni yeni yaygınlaştığı alışveriş merkezlerinin hızla çoğalmaya başladığı iki binli yılların başında lise son sınıfta okuyan gençlerin hayatlarına odaklanan bu roman oluşturduğu dünya ile ve karakterlerinin derinliğiyle klasik romandan alınabilecek tatları hissedebileceğiniz bir eser.

(Tanıtım Bülteninden)

Var Ama Yok-Bir Mektup Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Var Ama Yok-Bir Mektup Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Var Ama Yok-Bir Mektup Hikayesi, Mustafa Furkan Özren

Yorum Gönder