27 Eylül 2023

Uzayın Keşfi Efsanesi Polat Onat Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,53 TL
Yazarı: Polat Onat
Çevirmen: Polat Onat

Uzayın Keşfi Efsanesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Polat Onat olan ve Perseus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 95 sayfalık Uzayın Keşfi Efsanesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uzayın Keşfi Efsanesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uzayın Keşfi Efsanesi TIKLA PDF İNDİR !

Uzayın Keşfi Efsanesi Yazarı Kimdir ?

Uzayın Keşfi Efsanesi yazarı Polat Onat 'dır. Polat Onat yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Uzayın Keşfi Efsanesi PDF indir oku

Uzayın Keşfi Efsanesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Perseus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 95 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uzayın Keşfi Efsanesi TIKLA PDF İNDİR !

Uzayın Keşfi Efsanesi TIKLA PDF İNDİR !

"Hepsini anlatacağım Osman Bey padişahım. Fakat mevzu epeyce uzun ve karmaşık. Bir dal sigara içmeme müsaaden var mıdır? Benim ait olduğum çağda, kapalı alanlarda sigara yasağı olduğu için epeyce müşkülat yaşıyoruz," dedi Zeycenhan. Osman Bey'in şaşkınca bakmasını onay mahiyetinde algıladı. Gömleğinin üst cebinden çıkardığı uzun Tekel 2000 paketinden, bir sigarayı dudaklarının arasına yerleştirdi. Mavi Tokai çakmakla yaktı. İlk nefesi derince çekerek dumanı havaya üfledi.

(Tanıtım Bülteninden)

Uzayın Keşfi Efsanesi TIKLA PDF İNDİR !Uzayın Keşfi Efsanesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Uzayın Keşfi Efsanesi, Polat Onat

Yorum Gönder