7 Eylül 2023

Unutulmuşluklar Alaeddin Özdenören Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Alaeddin Özdenören
Çevirmen: Alaeddin Özdenören

Unutulmuşluklar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alaeddin Özdenören olan ve İz Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Unutulmuşluklar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Unutulmuşluklar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Unutulmuşluklar TIKLA PDF İNDİR !

Unutulmuşluklar Yazarı Kimdir ?

Unutulmuşluklar yazarı Alaeddin Özdenören 'dır. Alaeddin Özdenören yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Unutulmuşluklar PDF indir oku

Unutulmuşluklar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İz Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Unutulmuşluklar TIKLA PDF İNDİR !

Unutulmuşluklar TIKLA PDF İNDİR !
Aleaddin Özdenören, edebiyat dünyamızın perde arkasında kalmış, saklı bir değeri. Ömrü, bugün göz önünde bulunan isimlerle birlikte geçmiş, günümüzün parlak şair ve öykü yazarlarının ilk adımlarına ışık olmuş bir isim. Unutulmuşluklar, onun hayat serüvenine dair izleri okur ile buluşturuyor. Kitap, 1998 yılındaki ilk baskısının elden geçirilerek yeni kapak tasarımı ile okuruna ulaşan ikinci baskısıdır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 182

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İz Yayıncılık Unutulmuşluklar TIKLA PDF İNDİR !Unutulmuşluklar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Unutulmuşluklar, Alaeddin Özdenören

Yorum Gönder