26 Eylül 2023

Üçüncü Binyıl Manzaraları A. Cengiz Büker Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: A. Cengiz Büker
Çevirmen: A. Cengiz Büker

Üçüncü Binyıl Manzaraları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı A. Cengiz Büker olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, 110 sayfalık Üçüncü Binyıl Manzaraları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Üçüncü Binyıl Manzaraları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Üçüncü Binyıl Manzaraları TIKLA PDF İNDİR !

Üçüncü Binyıl Manzaraları Yazarı Kimdir ?

Üçüncü Binyıl Manzaraları yazarı A. Cengiz Büker 'dır. A. Cengiz Büker yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Üçüncü Binyıl Manzaraları PDF indir oku

Üçüncü Binyıl Manzaraları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, 110 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Üçüncü Binyıl Manzaraları TIKLA PDF İNDİR !

Üçüncü Binyıl Manzaraları TIKLA PDF İNDİR !

Bu kitapta yazar, içinde bulunduğumuz zamanın niteliklerini anekdotlar ile anlatmaktadır. Bununla beraber, kısa özgün yazılar net olarak yazarın bakış açısını yansıtıyor.
Yaşamakta olduğumuz dönemin meselelerini okurken bir yandan üzülecek diğer yandan tebessüm edeceksiniz. Önceki kitaplarından farklı biçimde, yazarın bu çalışmasında mizah ögesini kullandığı görülmektedir.
Dünyadaki sorunlara ilişkin çözümler sunduğu bölümlerde, bilgece bir naiflik ve yoğun duyarlılık göze çarpıyor.
Ayrıca, çağımızın ruhunu anlamak açısından, insanların genel tutumlarına dair serzenişlerinin önemli ve değerli olduğunu belirtmek isterim.
Kitabı okurken, yazarın bilerek lafı fazla uzatmadığını fark edeceksiniz. Açıkçası, yorucu olmayan, kıymetli bir düşünsel macera sizleri bekliyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Üçüncü Binyıl Manzaraları TIKLA PDF İNDİR !Üçüncü Binyıl Manzaraları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Üçüncü Binyıl Manzaraları, A. Cengiz Büker

Yorum Gönder