7 Eylül 2023

Sherlock Holmes - Bir Kimlik Vakası Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Yasin Çetin

Sherlock Holmes - Bir Kimlik Vakası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Şule Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sherlock Holmes - Bir Kimlik Vakası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes - Bir Kimlik Vakası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes - Bir Kimlik Vakası TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes - Bir Kimlik Vakası Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes - Bir Kimlik Vakası yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes - Bir Kimlik Vakası PDF indir oku

Sherlock Holmes - Bir Kimlik Vakası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Şule Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes - Bir Kimlik Vakası TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes - Bir Kimlik Vakası TIKLA PDF İNDİR !
Arthur Conan Doyle'ün efsanevi kahramanı geri döndü! Sherlock Holmes Sarı Yüz, Asil Bekâr, Mavi Yakut, Ucube Adam, Bir Kimlik Vakası, Yunanlı Tercüman adlı maceralarında, yardımcısı Dr. Watson'la yeni gizemleri şaşırtıcı şekillerde çözmeye devam ediyor. Dahi dedektifin serüvenlerinin üçüncü serisi Bir Kimlik Vakası okuruyla buluşuyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 167

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Şule Yayınları Sherlock Holmes - Bir Kimlik Vakası TIKLA PDF İNDİR !Sherlock Holmes - Bir Kimlik Vakası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes - Bir Kimlik Vakası, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder