25 Eylül 2023

Serseri Standartları Sempozyumu Vecdi Çıracıoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,65 TL
Yazarı: Vecdi Çıracıoğlu
Çevirmen: Vecdi Çıracıoğlu

Serseri Standartları Sempozyumu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vecdi Çıracıoğlu olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Serseri Standartları Sempozyumu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Serseri Standartları Sempozyumu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Serseri Standartları Sempozyumu TIKLA PDF İNDİR !

Serseri Standartları Sempozyumu Yazarı Kimdir ?

Serseri Standartları Sempozyumu yazarı Vecdi Çıracıoğlu 'dır. Vecdi Çıracıoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Serseri Standartları Sempozyumu PDF indir oku

Serseri Standartları Sempozyumu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Serseri Standartları Sempozyumu TIKLA PDF İNDİR !

Serseri Standartları Sempozyumu TIKLA PDF İNDİR !

Dostlar...
Çalışma ahlâkına karşı öncü isyan hareketinin temellerini oluşturan bu sempozyumda, insanın materyalizmden arındırılmasıyla ucuz yemek yemenin yolları gibi konuları gündeme getirerek ele alınmasını sağlamaya çalışacağım. Yaşasın Tüm Ülkelerin Serserileri... Yaşasın Yolların Filozofları... "Tüm Ülkelerin Serserileri Birleşiniz…"


Vecdi Çıracıoğlu tek katmanlı bir edebiyatla mücadeleye girişiyor; yeni katlar çıkıyor, sonra birden yeraltına dalıyor ve karınca yuvası gibi bir roman yaratıyor. Islak kibritle ateş yakabilenlerin, mantarlı şişeyi aletsiz açabilenlerin ve yokuş yukarı zikzak çıkabilenlerin toplanacağı bir sempozyum ancak böyle bir romanda gerçekleştirilebilirdi. Serseri Standartları Sempozyumu yerleşik ütopya anlayışını altüst eden, Bilge Serserilerin kendi "yokülke"lerini yarattığı bir "tuhaf roman".

(Tanıtım Bülteninden)

Serseri Standartları Sempozyumu TIKLA PDF İNDİR !Serseri Standartları Sempozyumu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Serseri Standartları Sempozyumu, Vecdi Çıracıoğlu

Yorum Gönder