28 Eylül 2023

Samuel Pepypsin Güncesi Cilt - 2 Samuel Pepys Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 42,0 TL
Yazarı: Samuel Pepys
Çevirmen: Samuel Pepys

Samuel Pepypsin Güncesi Cilt - 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Samuel Pepys olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 399 sayfalık Samuel Pepypsin Güncesi Cilt - 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Samuel Pepypsin Güncesi Cilt - 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Samuel Pepypsin Güncesi Cilt - 2 TIKLA PDF İNDİR !

Samuel Pepypsin Güncesi Cilt - 2 Yazarı Kimdir ?

Samuel Pepypsin Güncesi Cilt - 2 yazarı Samuel Pepys 'dır. Samuel Pepys yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Samuel Pepypsin Güncesi Cilt - 2 PDF indir oku

Samuel Pepypsin Güncesi Cilt - 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 399 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Samuel Pepypsin Güncesi Cilt - 2 TIKLA PDF İNDİR !

Samuel Pepypsin Güncesi Cilt - 2 TIKLA PDF İNDİR !

Samuel Pepys'in Güncesi, yaklaşık yetmiş yıldan bu yana toplumun elinde olmasına karşın, şimdiye dek tamamı piyasaya sunulmamıştır. 1825 yılındaki orijinal baskıda, elyazmasının ancak yarısı bulunmaktadır. Lord Braybrooke çeşitli baskılar yapıldıkça birtakım bölümler eklemişse de, son baskıdaki önsöze şunları yazmıştır: "Birkaç sözcük hatası ve şimdiye dek ihmal edilen bozulmuş bölümleri düzeltmenin ötesinde, Günce'nin metnini genişletmeye ya da herhangi bir biçimde değiştirmeye gerçekten de hiç gerek görülmedi." Basılması olanaksız birkaç bölüm dışında, artık Günce'nin tamamının halka açılmasına karar verilmiştir..."

(Tanıtım Bülteninden)

Samuel Pepypsin Güncesi Cilt - 2 TIKLA PDF İNDİR !Samuel Pepypsin Güncesi Cilt - 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Samuel Pepypsin Güncesi Cilt - 2, Samuel Pepys

Yorum Gönder