28 Eylül 2023

Saat Yirmi Dörtte Saksafon Dersi Arif Ay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Arif Ay
Çevirmen: Arif Ay

Saat Yirmi Dörtte Saksafon Dersi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arif Ay olan ve Bilge Kültür Sanat yayınevinin yayınlamış olduğu, 112 sayfalık Saat Yirmi Dörtte Saksafon Dersi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Saat Yirmi Dörtte Saksafon Dersi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Saat Yirmi Dörtte Saksafon Dersi TIKLA PDF İNDİR !

Saat Yirmi Dörtte Saksafon Dersi Yazarı Kimdir ?

Saat Yirmi Dörtte Saksafon Dersi yazarı Arif Ay 'dır. Arif Ay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Saat Yirmi Dörtte Saksafon Dersi PDF indir oku

Saat Yirmi Dörtte Saksafon Dersi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilge Kültür Sanat yayınevi tarafından yayınlanan, 112 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Saat Yirmi Dörtte Saksafon Dersi TIKLA PDF İNDİR !

Saat Yirmi Dörtte Saksafon Dersi TIKLA PDF İNDİR !

Usta şair Arif Ay'ın ilk öykü kitabı olan Saat Yirmi Dörtte Saksafon Dersi, içinde coğrafyamızın ruhunu ve insanımızın gizlerini barındırıyor. Anadolu'nun en uzak köşelerinden kalabalık şehrin ortasına her yaştan, her sınıftan insanın yer aldığı öyküler Ay'ın kusursuz üslubuyla birleştiğinde nefes alabilecek kadar canlı bir yapıya dönüşüyor. Arif Ay, huzursuzluğu, boğultuyu, varoluş sancısını insan olmanın ödülüymüşçesine üzerinde taşıyan karakterleri ve öyküler boyunca kulağımıza fısıldadığı memleket türküleriyle yakın tarihimizin röntgenini çekiyor. Zamanı büyük bir maharetle eğip bükebilen Ay, şair gözü değmiş öyküleriyle okuruna neredeyse seyredilebilecek kadar gerçekçi bir öykü atmosferi kurarken tanık olmanın, ait olmanın ve dışarıda bırakılmanın hüznünü tattırıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Saat Yirmi Dörtte Saksafon Dersi TIKLA PDF İNDİR !Saat Yirmi Dörtte Saksafon Dersi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Saat Yirmi Dörtte Saksafon Dersi, Arif Ay

Yorum Gönder