12 Eylül 2023

Pitbull Levent Tülek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Levent Tülek
Çevirmen: Levent Tülek

Pitbull indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Levent Tülek olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Pitbull eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pitbull ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pitbull TIKLA PDF İNDİR !

Pitbull Yazarı Kimdir ?

Pitbull yazarı Levent Tülek 'dır. Levent Tülek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Pitbull PDF indir oku

Pitbull indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pitbull TIKLA PDF İNDİR !

Pitbull TIKLA PDF İNDİR !

Pitbull, Levent Tülek'in ilk öykü kitabı. Kâh duygusal bir robot, kâh bir çakal dolaşıyor sayfalarının arasında. Gölgeler kaplıyor bazı semtleri. Sessizce ağlıyor yaşlanmış, unutulmuş bir aktris. Bir de bakıyorsunuz, çocukların şaşkın bakışları altında bir Pamuk Prenses uçuyor. Camda kendi yansımasını görünce çirkinliği karşısında dehşete düşüyor öfkeli, öyle böyle değil çok öfkeli bir köpek…

Levent Tülek' in fantastik öğelerle bezediği öyküler, gerçeküstünün sınırlarını aşan çağımızı yansıtıyor aslında, yalnızlığımızı vuruyor yüzümüze. Ve böylece Tülek, bu kitapla kendi hayal gücüne okurunun hayal gücünü katıp yepyeni bir okuma keyfi sunuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Pitbull TIKLA PDF İNDİR !Pitbull TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Pitbull, Levent Tülek

Yorum Gönder