8 Eylül 2023

Peder Brown'ın Masumiyeti Gilbert Keith Chesterton Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Gilbert Keith Chesterton
Çevirmen: Zarife Biliz

Peder Brown'ın Masumiyeti indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gilbert Keith Chesterton olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Peder Brown'ın Masumiyeti eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Peder Brown'ın Masumiyeti ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Peder Brown'ın Masumiyeti TIKLA PDF İNDİR !

Peder Brown'ın Masumiyeti Yazarı Kimdir ?

Peder Brown'ın Masumiyeti yazarı Gilbert Keith Chesterton 'dır. Gilbert Keith Chesterton yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Peder Brown'ın Masumiyeti PDF indir oku

Peder Brown'ın Masumiyeti indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Peder Brown'ın Masumiyeti TIKLA PDF İNDİR !

Peder Brown'ın Masumiyeti TIKLA PDF İNDİR !
Peder Brown, insanları dinleyerek gizemleri çözen bir rahip dedektiftir. Uluslararası cinayetlerden basit kabahatlere dek her olayı çözüme ulaştırıp kayıp ruhları kurtaran Peder Brown, yıllar geçtikçe polisiye romanın en maharetli karakterlerinden biri olacaktır. Olayları çözerken sezgileriyle birlikte bilgeliğini de kullanan Peder Brown, Chesterton'ın dünya görüşünü, felsefi ve teolojik bakışını da yansıtıyor. Kentin yoksulluğunu, kontrolsüz büyümeyi ve tahribatı Chesterton'ın kurduğu tedirgin edici polisiye öykülerin gözünden okuyoruz bu kez.

Agatha Christie'nin "en sevdiğim hafiyelerden biri" diye tanımladığı, Borges'in okurken mutlu saatler geçirdiğini söylediği, Gramsci'nin Sherlock Holmes'den üstün tuttuğu Peder Brown'ın dünyasına hoş geldiniz.

"Suçlu, yaratıcı bir sanatçıdır; dedektif ise sadece bir eleştirmen."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 305

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alfa Yayıncılık Peder Brown'ın Masumiyeti TIKLA PDF İNDİR !Peder Brown'ın Masumiyeti TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Peder Brown'ın Masumiyeti, Gilbert Keith Chesterton

Yorum Gönder