23 Eylül 2023

Ölüm Manifestosu Lev Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Lev Nikolayeviç Tolstoy

Ölüm Manifestosu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy olan ve Kaknüs Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölüm Manifestosu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölüm Manifestosu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölüm Manifestosu TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm Manifestosu Yazarı Kimdir ?

Ölüm Manifestosu yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Lev Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Ölüm Manifestosu PDF indir oku

Ölüm Manifestosu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kaknüs Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölüm Manifestosu TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm Manifestosu TIKLA PDF İNDİR !
Ve dedi: "En kof ceviz bile kırılmak ister. Olgun yemişler tutunamaz ağaca. Öyleyse kabuğum kırılacak diye hayıflanmamalıdır meyve. Düşün! Bir şeyin geldiği yere dönmesi kadar sevindirici ne olabilir? Tohumun ağaca, ağacın tohuma dönüşümünden başka bir şey değildir hayat. Yani ölüm. Fakat insanlar ölüyü kefenledikleri gibi ölümü de kefenlemişlerdir. Ve kefenlenen her şey öldürücüdür. İnsana düşen, tüm libaslarından soyup öylece seyretmektir ölümü. Yani hayatı.



Baskı Yılı: 2003


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kaknüs Yayınları Ölüm Manifestosu TIKLA PDF İNDİR !

02.02.2009

..

Büyük yazar Tolstoy´un ölüm temalı öykülerini derlemiş yayınevi.Öyküler biraz kesilmiş sanıyorum ama güzel bir çalışma olmuş.İvan İlyiç´in Ölümü en güzelleri olmak üzere hoş öyküler var içinde.Tavsiye ederim.

Ölüm Manifestosu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Ölüm Manifestosu, Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yorum Gönder