27 Eylül 2023

Nene Hatun-Tarihte İz Bırakanlar Turan Tektaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Turan Tektaş
Çevirmen: Turan Tektaş

Nene Hatun-Tarihte İz Bırakanlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Turan Tektaş olan ve Parola Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Nene Hatun-Tarihte İz Bırakanlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nene Hatun-Tarihte İz Bırakanlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nene Hatun-Tarihte İz Bırakanlar TIKLA PDF İNDİR !

Nene Hatun-Tarihte İz Bırakanlar Yazarı Kimdir ?

Nene Hatun-Tarihte İz Bırakanlar yazarı Turan Tektaş 'dır. Turan Tektaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Nene Hatun-Tarihte İz Bırakanlar PDF indir oku

Nene Hatun-Tarihte İz Bırakanlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parola Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nene Hatun-Tarihte İz Bırakanlar TIKLA PDF İNDİR !

Nene Hatun-Tarihte İz Bırakanlar TIKLA PDF İNDİR !

Rus askerlerin 8 Kasım 1877 gecesi Aziziye Tabyası'nı ele geçirdiği haberinin Erzurum'da sabah ezanında minarelerden duyurulması üzerine Osmanlı askerine yardım için taş ve sopalarla mücadeleye giren şehir halkına katılmış ve gösterdiği yararlılıklar sonucu efsaneleşmiştir.

1955'te Türk Kadınlar Birliği tarafından Yılın Annesi seçilen Nene Hatun, Türkiye'de "Yılın Annesi" unvanı verilmiş ilk kadındır. Ayrıca Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından verilmiş olan "3. Ordunun Nenesi" unvanını taşır.

Dönemin Nato Orduları Başkomutanı Amerikalı General Matthew Ridgway'in Erzurum'da Nene Hatun'u cesaretinden dolayı ziyaret ederek elini öpmesi, kahraman Türk kadınının vatanı için tüm fedakarlığı yapabileceğini gösteren Nene Hatun isminin çok daha fazla tanınıp bilinmesini sağladı.

(Tanıtım Bülteninden)

Nene Hatun-Tarihte İz Bırakanlar TIKLA PDF İNDİR !Nene Hatun-Tarihte İz Bırakanlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Nene Hatun-Tarihte İz Bırakanlar, Turan Tektaş

Yorum Gönder