26 Eylül 2023

Muzaffer İzgü ile Gülümsemek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,5 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Muzaffer İzgü ile Gülümsemek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Muzaffer İzgü ile Gülümsemek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Muzaffer İzgü ile Gülümsemek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Muzaffer İzgü ile Gülümsemek TIKLA PDF İNDİR !

Muzaffer İzgü ile Gülümsemek Yazarı Kimdir ?

Muzaffer İzgü ile Gülümsemek yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Muzaffer İzgü ile Gülümsemek PDF indir oku

Muzaffer İzgü ile Gülümsemek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Muzaffer İzgü ile Gülümsemek TIKLA PDF İNDİR !

Muzaffer İzgü ile Gülümsemek TIKLA PDF İNDİR !

Gülmece yazınımıza anasının arı sili Türkçesini kararlılıkla, aşkla taşıyan; yazıp durmalarımızın/ sanatın özündeki "Hayır!" çığlığını, muhalif halini her dem yüreğinde duyan; düşünmenin, düşlemenin, soru sormanın, veriliye karşı çıkmanın değerini çok iyi bilen; ülkesini, dünyanın çocuklarını çok seven; hep yoksulun/ güçsüzün yanında duran usta bir kalem için, Muzaffer İzgü için hazırladık bu yapıtı. İzgü'müz bir gün, bir ay, bir yıl daha (daha çok) kalsın aramızda... o çok sevdiği çocukları üzmesin diyeydi bu çabamız da... Ne ki olmadı; İzgü, bu yapıtı (birkaç metni dinledi, hazırlığımızı son anda öğrendiyse de) göremeden ayrıldı aramızdan.


Tesellimiz şu ki Türk gülmece ve çocuk yazınına ömrünü vermiş İzgü'yü bu yapıtta bütün yönleriyle okurun, meraklıların, araştırmacıların, çocuklarımızın gözleri önüne sermiş olduk.


Onun çoktan hak ettiği bir çalışmaydı bu güldeste.


Güzel anısı ve o büyük emeği önünde saygıyla eğilerek...



(Tanıtım Bülteninden)



Muzaffer İzgü ile Gülümsemek TIKLA PDF İNDİR !Muzaffer İzgü ile Gülümsemek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Muzaffer İzgü ile Gülümsemek,

Yorum Gönder