7 Eylül 2023

Muhammed Ali Bülbülün Peşinde Nusret Karabiber Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Nusret Karabiber
Çevirmen: Yunus Karaaslan

Muhammed Ali Bülbülün Peşinde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nusret Karabiber olan ve Özgü Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Muhammed Ali Bülbülün Peşinde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Muhammed Ali Bülbülün Peşinde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Muhammed Ali Bülbülün Peşinde TIKLA PDF İNDİR !

Muhammed Ali Bülbülün Peşinde Yazarı Kimdir ?

Muhammed Ali Bülbülün Peşinde yazarı Nusret Karabiber 'dır. Nusret Karabiber yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Muhammed Ali Bülbülün Peşinde PDF indir oku

Muhammed Ali Bülbülün Peşinde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Özgü Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Muhammed Ali Bülbülün Peşinde TIKLA PDF İNDİR !

Muhammed Ali Bülbülün Peşinde TIKLA PDF İNDİR !
Bu kitapta, Musa Dedenin, torunları Hatice ve Zeynep'e anlattığı "Muhammed Ali Bülbülün Peşinde" isimli masalı okuyacaksınız.
Yaşlı bir insan olan Ali Efendi bir bülbül sesi duyar, çok etkilenir ve onu satın alır. Bu bülbül sesi onu gençleştirir ve daha çok hayata bağlar. Bunu duyanlardan biri bülbülü çalar. Ali Efendi'nin üç oğlu da bülbülü aramaya çıkarlar. Büyük oğullar Ahmet ve Hasan başarılı olamazlar ama küçük oğul Muhammed Ali başarılı olur. Çünkü o, her sıkıntıya düştüğünde ya babasının öğüdü ya da Kur'ân veya Sünnetin ışığı sayesinde sıkıntılarından kurtulur. Sonuçta hem de ağabeylerini sıkıntıdan kurtarır, hem babasının bülbülünü, hem de kendi bülbülünü bulur. Ama yaşadığı sıkıntılar bir türlü bitmez...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Özgü Yayıncılık Muhammed Ali Bülbülün Peşinde TIKLA PDF İNDİR !Muhammed Ali Bülbülün Peşinde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Muhammed Ali Bülbülün Peşinde, Nusret Karabiber

Yorum Gönder