27 Eylül 2023

Merdivende Üç Şahir Orhan Tüleylioğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Orhan Tüleylioğlu
Çevirmen: Orhan Tüleylioğlu

Merdivende Üç Şahir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Orhan Tüleylioğlu olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, 240 sayfalık Merdivende Üç Şahir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Merdivende Üç Şahir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Merdivende Üç Şahir TIKLA PDF İNDİR !

Merdivende Üç Şahir Yazarı Kimdir ?

Merdivende Üç Şahir yazarı Orhan Tüleylioğlu 'dır. Orhan Tüleylioğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Merdivende Üç Şahir PDF indir oku

Merdivende Üç Şahir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, 240 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Merdivende Üç Şahir TIKLA PDF İNDİR !

Merdivende Üç Şahir TIKLA PDF İNDİR !

Tarih 2 Temmuz 1993. Saat 15.00 sıralarında Sivas'ta Madımak Oteli'nde gazeteci yazar Battal Pehlivan, fotoğraf makinesinin deklanşörüne dokundu. Uğur Kaynar'ın eli çenesinde; Metin Altıok'un elinde saplı bir süpürge, Behçet Aysan'ın elinde ince bir çubuk, önünde yangın tüpü... Üç insan. Üç şair. Üç aydın kişi... Sivas'taki saldırıyla yaşamını yitiren 33 aydının hatırası hiçbir zaman unutulmadı. Merdivende üç şairin o son fotoğrafıysa o günün acı bir simgesine dönüştü.

Bu kitapta Orhan Tüleylioğlu, üç şairin dostlarının, kızları Zeynep Altıok, Eren Aysan, Elif Kaynar Yavuz ve Ezgican Kaynar'ın tanıklıklarını, hatıralarını, onlar için yazdıkları satırları bir araya getiriyor. Ölümlerinin ardından geçen on yıllara rağmen üç şairin hatıralarının canlılığı ve bıraktıkları izleri gözleriniz dolarak hayranlıkla okuyacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Merdivende Üç Şahir TIKLA PDF İNDİR !Merdivende Üç Şahir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Merdivende Üç Şahir, Orhan Tüleylioğlu

Yorum Gönder