14 Eylül 2023

Kobaniden Kaçış Mustafa Sadık İncedemir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,21 TL
Yazarı: Mustafa Sadık İncedemir
Çevirmen: Mustafa Sadık İncedemir

Kobaniden Kaçış indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Sadık İncedemir olan ve Siyah Beyaz yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kobaniden Kaçış eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kobaniden Kaçış ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kobaniden Kaçış TIKLA PDF İNDİR !

Kobaniden Kaçış Yazarı Kimdir ?

Kobaniden Kaçış yazarı Mustafa Sadık İncedemir 'dır. Mustafa Sadık İncedemir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kobaniden Kaçış PDF indir oku

Kobaniden Kaçış indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Siyah Beyaz yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kobaniden Kaçış TIKLA PDF İNDİR !

Kobaniden Kaçış TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Türkiye'nin Suriye sınırına yakın bir köyünde yaşayan on üç yaşındaki Beytiye; babası tarafından eşi ölen köyün muhtarı ile evlendirilir. Evliliğinin birinci yılında bir gece yarısı köylerini basarak köyün tüm erkeklerini öldüren eşkıyalar tarafından; annesi Mihriban, ablası Ayşe, köyün diğer kadınları ve çocukları ile birlikte Suriye'ye, Kobani civarına, savaşın yanı başına bir çadır köyüne kaçırılır.

Artık hayat onun için daha zordur. Eşkıyalara ait çadır köyüne kaçırılarak orada yaşamaya mecbur bırakılan tüm kadınlar ve kız çocukları yine eşkıyalar tarafından kendilerine eş seçilirken, o da eşkıyaların başı tarafından kendine eş seçilir. O artık hor görülen, dayak yiyen, zorla bile olsa kadınlık beklenen küçük bir kız çocuğu olarak yaşam mücadelesinin tam ortasındadır.

Tek umudu vardır. Kaçmak…

Ama nereye gidecektir, nasıl gidecektir bilmiyordur. Çünkü o bir çocuktur… O bir kız çocuğudur… Kadın yapılmaya çalışılan, kirletilmeye çalışılan ama içindeki çocuğu her şeye rağmen korumaya çalışan bir çocuk...

Kobaniden Kaçış TIKLA PDF İNDİR !Kobaniden Kaçış TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kobaniden Kaçış, Mustafa Sadık İncedemir

Yorum Gönder