26 Eylül 2023

Kişilik Elbisesi - Öyküler ve Denemeler Hatice Hantal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Hatice Hantal
Çevirmen: Hatice Hantal

Kişilik Elbisesi - Öyküler ve Denemeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hatice Hantal olan ve Kültür Ajans Tanıtım ve Organizasyo yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kişilik Elbisesi - Öyküler ve Denemeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kişilik Elbisesi - Öyküler ve Denemeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kişilik Elbisesi - Öyküler ve Denemeler TIKLA PDF İNDİR !

Kişilik Elbisesi - Öyküler ve Denemeler Yazarı Kimdir ?

Kişilik Elbisesi - Öyküler ve Denemeler yazarı Hatice Hantal 'dır. Hatice Hantal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kişilik Elbisesi - Öyküler ve Denemeler PDF indir oku

Kişilik Elbisesi - Öyküler ve Denemeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kültür Ajans Tanıtım ve Organizasyo yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kişilik Elbisesi - Öyküler ve Denemeler TIKLA PDF İNDİR !

Kişilik Elbisesi - Öyküler ve Denemeler TIKLA PDF İNDİR !
"Kişilik Elbisesi" adlı bu kitapta 15 deneme yazısı ve 17 hikâye bulunuyor. Deneme yazıları her yazarın kişisel üslubunu yansıttığı gibi, daha çok toplumun felsefe, ahlâk, siyaset, sanat, edebiyat ve eğitimle ilgili görüş ve düşüncelerini de ortaya koyar. Hikâyeler de aslında böyledir.

Bu kitap; hikâye ve deneme türü alanında başarılı yazılar ortaya koyan Hatice Hantal'ın, Almanya'da yaşayan gurbetçi bir kalemşörün olgun eseri olarak kabul edilmektedir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kültür Ajans Tanıtım ve Organizasyon Kişilik Elbisesi - Öyküler ve Denemeler TIKLA PDF İNDİR !Kişilik Elbisesi - Öyküler ve Denemeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kişilik Elbisesi - Öyküler ve Denemeler, Hatice Hantal

Yorum Gönder