14 Eylül 2023

Kehanetin Sonu-Kılıçlar ve İnciler 3 Rachel Hawkins Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,25 TL
Yazarı: Rachel Hawkins
Çevirmen: Müge Hestbaek

Kehanetin Sonu-Kılıçlar ve İnciler 3 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rachel Hawkins olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kehanetin Sonu-Kılıçlar ve İnciler 3 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kehanetin Sonu-Kılıçlar ve İnciler 3 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kehanetin Sonu-Kılıçlar ve İnciler 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kehanetin Sonu-Kılıçlar ve İnciler 3 Yazarı Kimdir ?

Kehanetin Sonu-Kılıçlar ve İnciler 3 yazarı Rachel Hawkins 'dır. Rachel Hawkins yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Kehanetin Sonu-Kılıçlar ve İnciler 3 PDF indir oku

Kehanetin Sonu-Kılıçlar ve İnciler 3 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kehanetin Sonu-Kılıçlar ve İnciler 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kehanetin Sonu-Kılıçlar ve İnciler 3 TIKLA PDF İNDİR !

Harper Price, David'in Paladin'i, koruyucusu ve kız arkadaşı olmaya tam alışmışken dünyaları tekrar tepetaklak olmuştu.

Kâhinliğin getirdiği güçleri üstlenmekte zorlanan David, Pine Grove'dan kaçmıştı ve yolda karşılaştığı kişileri bilinçsizce Paladinlere çeviriyordu. Tek sorun, bu Paladinlerin Harper'ı düşman sanmalarıydı. Normalde Harper'ın onları kolaylıkla yenebilmesi gerekirdi ancak David şehri terk ettiğinden beri güçleri zayıflıyordu. Hayatı bir kez daha tehlikedeydi.

Şimdiyse Harper'ın zamana karşı yarışıp David'i bulması ve kurtarması gerekecekti. Eğer yetişemezse sırf kendi hayatı değil David'inki de kolayca ellerinden kayıp gidebilirdi.

"Buffy the Vampire Slayer'ı andıran bu roman, Kılıçlar ve İnciler serisinin bu son kitabında da okurları yüzüstü bırakmıyor. Komik ve havalı Harper, güçlü bir kahramanla Güneyli kadının mükemmel birleşimi."
–Voya

"Harper'ın hayranları, işin içinden nasıl çıkacağını öğrenmek için daha fazla beklemek zorunda kalmayacak."
–Booklist

(Tanıtım Bülteninden)

Kehanetin Sonu-Kılıçlar ve İnciler 3 TIKLA PDF İNDİR !Kehanetin Sonu-Kılıçlar ve İnciler 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Kehanetin Sonu-Kılıçlar ve İnciler 3, Rachel Hawkins

Yorum Gönder