14 Eylül 2023

Hikayem Metin Milli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,36 TL
Yazarı: Metin Milli
Çevirmen: Metin Milli

Hikayem indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Metin Milli olan ve Resse yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hikayem eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hikayem ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hikayem TIKLA PDF İNDİR !

Hikayem Yazarı Kimdir ?

Hikayem yazarı Metin Milli 'dır. Metin Milli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Hikayem PDF indir oku

Hikayem indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Resse yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hikayem TIKLA PDF İNDİR !

Hikayem TIKLA PDF İNDİR !

Türk San'at Müziği'nin ünlü ve fenomen ses san'atçısı ve aynı zamanda ressam olan METİN MİLLİ'nin bizzat, etkileyici ve akıcı üslûbuyla kaleme aldığı "HİKÂYEM" adlı kitabı, kitapçılarda…

  • Son derecede ilginç ve dramatik yaşam öyküsü,
  • Genel çerçevede San'atla, San'atçıyla, San'at Müziği'yle, Resim Sanatı'yla ilgili görüşleri ve tespitleri,
  • "San'at Müziği Alemi" ile ilgili panorama ve birebir yaşanmış olaylar,
  • İlginç anekdotlar ve söyleşiler,
  • Lanse etmiş olduğu özgün şarkılar,
  • Sergilenmiş yağlı boya tablolarından örnekler,
  • Arşivden fotoğraflar…

Ayrıca, kitap kapağındaki ( QR ) barkodunun okutulmasıyla "Best of" çerçevesindeki "ŞARKILARIM" isimli albümünde yer alan şarkıları dinleyebilecek, tablolarını, orijinal renkleriyle görüntüleyebileceksiniz.

(Tanıtım Bülteninden)

Hikayem TIKLA PDF İNDİR !

04.01.2019

Drmardin

Sayın Milli otobiyografisini bir şarkıya güfte yazarcasına yazmış.  kitabın giriş bölümünde doğduğu ve liseye kadar yaşadığı Mardin ile ilgili bölüm çok etkileyici,bir şehrin  kokusu ancak bu kadar güzel tasfir edilir ve hissettirilir. ben hissettim.  sonrasında üniversite yıllar ve Ankara, çok özel bir dönem, Gençlik Parkı ve çevresi, tevazu. İstanbul Unkapanı çevresi, hızlı yükseliş ve tabi, çöküşler.  Sanat dünyasındaki rekabet, kapitalizm varlığında acıtan olaylar. Biz sırdan dinleyicilerin hiç bilmediği sahne arkası. tabi başkalarına söz hakkı doğuyor. doğrusu merak ediyor insan. madalyonun öteki yüzünü. İzmir ve naifliği, dinginliği. bodrum sanatçıların sığınağı. Arada dilimize dolanmış şarkıların güfteleri.... her sanatsever okumalı. her Mardin sever,  okumalı.  Çok okunacaklar listesine aday bir kitap. Otobiyografi meraklılarına duyurulur.

Hikayem TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Hikayem, Metin Milli

Yorum Gönder