13 Eylül 2023

Hiçliğe Yolculuk Nilgün Uluğkay Aktürk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: Nilgün Uluğkay Aktürk
Çevirmen: Nilgün Uluğkay Aktürk

Hiçliğe Yolculuk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nilgün Uluğkay Aktürk olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, 117 sayfalık Hiçliğe Yolculuk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hiçliğe Yolculuk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hiçliğe Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Hiçliğe Yolculuk Yazarı Kimdir ?

Hiçliğe Yolculuk yazarı Nilgün Uluğkay Aktürk 'dır. Nilgün Uluğkay Aktürk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hiçliğe Yolculuk PDF indir oku

Hiçliğe Yolculuk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, 117 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hiçliğe Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Hiçliğe Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Kara cüppelerimizin altında tanıştık sevgili dostumla. Çoklukla hukuk yaptık. Dert dinledik, dertlendik, hüzünlendik. Gün oldu sanki tüm yaşamı kazanmış gibi davalar kazandık, mutlu olduk. Mutluluğu paylaştık.

Tasavvuf ehlinin dervişi gibi anlattı dinledim, en derinlere kazıdım verdiği hayat derslerini.

İpek gibi sesi ile şarkılarını söyledi, Klasik Türk Müziğinin en güzel notalarına dokunarak...

Resim yapmaktan asla vazgeçmedi, renkler cümbüş yaptı tablolarında. Adaların evleri, kedileri, doğa, insan hayata dair ne varsa hepsi renklendi, onun fırçasında hayat buldu...

Şimdi öyküleri ile karşımıza çıkıyor... Sanatın her yönü ile buluşan derviş yürekli kadını ve hayatımdaki güzel insanı tanımanın mutluluğunu sizler de benimle paylaşır mısınız?

Av. Emel Derbent Üner

(Tanıtım Bülteninden)

Hiçliğe Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !Hiçliğe Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hiçliğe Yolculuk, Nilgün Uluğkay Aktürk

Yorum Gönder