27 Eylül 2023

Göz ve Söz Can Göknil Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Can Göknil
Çevirmen: Can Göknil

Göz ve Söz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Can Göknil olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Göz ve Söz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Göz ve Söz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Göz ve Söz TIKLA PDF İNDİR !

Göz ve Söz Yazarı Kimdir ?

Göz ve Söz yazarı Can Göknil 'dır. Can Göknil yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Göz ve Söz PDF indir oku

Göz ve Söz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Göz ve Söz TIKLA PDF İNDİR !

Göz ve Söz TIKLA PDF İNDİR !
Anladık üç harflinin niyetini! Bizi meyhaneye gönderecek, kendi bizim eve yerleşecek. Yersiz yurtsuz bir cinmiş demek ki… Evet, evet, on gün aç acına boşuna beklemedi selvinin tepesinde. Evimizi istiyor! Bulacak bir dam, yatacak altında, sonra suret değiştirecek. Bir bakarsın adam, belki kadın, belki de kara kedi…

Can Göknil, yalnızca ülkemizin önemli ressamlarından biri değil, aynı zamanda çocuklar ve büyükler için öyküler yazan bir öykücü. Göz ve Söz de onun ikinci öykü kitabı. Göknil, sözle gözün birbirinden ayrılamayacağı, gözün gördüğünün de insanın ve dünyanın "sözü" sayılması gerektiği anlayışından yola çıkıyor. Öykülerini denizden, topraktan, ağaçlardan ve bu doğanın içinde yaşayan insandan getiriyor. Tüm toplumsal sorunlara sükûnetle yaklaşan, barışçıl, sessiz ama geleceğe umutla bakan bir dünya aydınının kaleminden çıkıyor bu satırlar.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 88

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Göz ve Söz TIKLA PDF İNDİR !Göz ve Söz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Göz ve Söz, Can Göknil

Yorum Gönder