15 Eylül 2023

Dilek Boncuğu Hülya Paçacı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Hülya Paçacı
Çevirmen: Hülya Paçacı

Dilek Boncuğu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hülya Paçacı olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 190 sayfalık Dilek Boncuğu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dilek Boncuğu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dilek Boncuğu TIKLA PDF İNDİR !

Dilek Boncuğu Yazarı Kimdir ?

Dilek Boncuğu yazarı Hülya Paçacı 'dır. Hülya Paçacı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dilek Boncuğu PDF indir oku

Dilek Boncuğu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 190 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dilek Boncuğu TIKLA PDF İNDİR !

Dilek Boncuğu TIKLA PDF İNDİR !

Bu akşam herkes akşam yemeğini sabırsızlıkla bekliyordu. Sobada pişen etmekten yemek için. Hepsinin bir dileği vardı. İçlerinde saklıyorlar, ona dair hayaller kuruyorlardı.

Sessizliğe gömülmüşlerdi. Bugün önemli gündü, yılbaşıydı. Yeni yıldan beklentiler, umutlar, istekler hayalleri süslüyordu. Hayallerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini anlamak için dilek tuttular. Sobada pişen ekmeğin içindeki boncuk kimin ağzına gelirse onun dileği kabul olacaktı.

(Tanıtım Bülteninden)

Dilek Boncuğu TIKLA PDF İNDİR !Dilek Boncuğu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dilek Boncuğu, Hülya Paçacı

Yorum Gönder