25 Eylül 2023

Denizde Kopan Fırtına Nihat Gökmen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,55 TL
Yazarı: Nihat Gökmen
Çevirmen: Nihat Gökmen

Denizde Kopan Fırtına indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nihat Gökmen olan ve Producer1 yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Denizde Kopan Fırtına eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Denizde Kopan Fırtına ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Denizde Kopan Fırtına TIKLA PDF İNDİR !

Denizde Kopan Fırtına Yazarı Kimdir ?

Denizde Kopan Fırtına yazarı Nihat Gökmen 'dır. Nihat Gökmen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Denizde Kopan Fırtına PDF indir oku

Denizde Kopan Fırtına indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Producer1 yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Denizde Kopan Fırtına TIKLA PDF İNDİR !

Denizde Kopan Fırtına TIKLA PDF İNDİR !
Kurdukları düşlerin ardında koşmakta olan Arda ile Ada, önelerine çıkan her kapıyı cesaretle arayarak ilerliyorlar.Noel Baba'nın şehri Kale Demre'de,Romalıların şehrinde geziniyor,düşler kurarak o çağlara yolculuk ediyorlar.Maymun iştahlı bu çocuklar,buldukları her kitabı okuyor, serüvenden serüvene koşuyorlar .En sonunda babalarının gemisi ile uzun bir yolculuğa çıkarlar.Akdeniz'den Ege'ye ,oradan Çanakkale Boğazı'na ulaşırlar.Dünyanın en ilginç savaşı olan,Kurtuluş Savaşı'nın geçtiği yerleri görürüler .Mustafa Kemal Atatürk'e olan hayranlıkları daha da artarak derinleşir.Marmara hayranlıkları daha da artarak derinleşir .Marmara Denizi'nden geçerek İstanbul Boğazı'na ulaşırlar.Sonra Karadeniz boyunca ilerleyerek Batum'a ulaşırlar.Bu gizemli şehrin caddelerinde, sokaklarında ve insanlarında ,bir başka hayatla buluşurlar.
Yağışlı bir kış gününde çılgın Karadeniz'in ortasında…Fırtına ile karşı karşıya kalırlar.Dehşete kapılırlar!Ölümle yaşam arasında gidip gelirken, olağanüstü çabalar sonucunda yeniden hayata dönerler
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Apsis Kitap Denizde Kopan Fırtına TIKLA PDF İNDİR !Denizde Kopan Fırtına TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Denizde Kopan Fırtına, Nihat Gökmen

Yorum Gönder