13 Eylül 2023

Che'yi Kim Öldürdü? Sanem Öztürk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,15 TL
Yazarı: Sanem Öztürk
Çevirmen: Sanem Öztürk

Che'yi Kim Öldürdü? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sanem Öztürk olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Che'yi Kim Öldürdü? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Che'yi Kim Öldürdü? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Che'yi Kim Öldürdü? TIKLA PDF İNDİR !

Che'yi Kim Öldürdü? Yazarı Kimdir ?

Che'yi Kim Öldürdü? yazarı Sanem Öztürk 'dır. Sanem Öztürk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Che'yi Kim Öldürdü? PDF indir oku

Che'yi Kim Öldürdü? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Che'yi Kim Öldürdü? TIKLA PDF İNDİR !

Che'yi Kim Öldürdü? TIKLA PDF İNDİR !
Che'yi Kim Öldürdü? CIA Cinayetten Nasıl Sıyrıldı?

Yirminci yüzyılın önde gelen devrimcilerinden Che Guevara'nın ölümü, yıllardır iddiaların, tartışmaların ve sözde belgelerin konusu oldu. Bu ölümsüz devrimciyi kim, nasıl ve neden katletmişti? Önemli olan tetiği çeken miydi yoksa çektiren mi? Gizli belgelere ulaşmak mümkün müydü?

Michael Ratner ve Michael Steven Smith'in hazırladığı bu kitap, Che Guevara cinayetine dair gerçekleri ve koşulları gözler önüne seren, birçok belgeyi de orijinalleriyle beraber tarihin tanıklığına sunan önemli bir araştırma.

"Amerikan imparatorluğu onu soğukkanlılıkla, önceden tasarlayarak ve korkakça katletmiş olabilir; fakat onu öldürmeyi başaramadı."
-Ricardo Alarcón de Quesada, Küba Ulusal Meclisi Başkanı-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 320

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Che'yi Kim Öldürdü? TIKLA PDF İNDİR !Che'yi Kim Öldürdü? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Che'yi Kim Öldürdü?, Sanem Öztürk

Yorum Gönder