27 Eylül 2023

Cephe Gerisi Burhan Cahit Morkaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,9 TL
Yazarı: Burhan Cahit Morkaya
Çevirmen: Burhan Cahit Morkaya

Cephe Gerisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Burhan Cahit Morkaya olan ve Dorlion Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 240 sayfalık Cephe Gerisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cephe Gerisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cephe Gerisi TIKLA PDF İNDİR !

Cephe Gerisi Yazarı Kimdir ?

Cephe Gerisi yazarı Burhan Cahit Morkaya 'dır. Burhan Cahit Morkaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Cephe Gerisi PDF indir oku

Cephe Gerisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dorlion Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 240 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cephe Gerisi TIKLA PDF İNDİR !

Cephe Gerisi TIKLA PDF İNDİR !

Romanlarının kurgusal ekseninde genellikle Birinci Dünya Savaşı yıllarında ve sonraki süreçte yaşanan toplumsal değişimleri işleyen Burhan Cahit Morkaya, Cephe Gerisi'nde savaşın arka planda kalmış sosyal yaşamına ışık tutmaktadır.

Savaşın getirdiği yoksullukla, sefaletle tahammül sınırları sınanan halkın, cephelerde şehit düşen, yaralanan binlerce askerin tam karşısında; cephelerin gerisinde, ahlaksızca vurgunculuk yaparak türemiş yeni bir zengin sınıfı vardır.

İmparatorluk kendi hazin sonuna sürüklenirken fakirlik, darboğaz, ölümlerin hemen öte yanında savaş zenginlerinin zevk ve eğlence âlemleri, vurdumduymaz, savurgan ve lüks hayat tarzları iç içe geçmiştir.

Dönem İstanbul'unun gündelik yaşantısından kesitler sunan roman, savaşın cephede olduğu kadar cephenin gerisinde de verildiğini yansıtmıştır.

Cephe Gerisi, harp zamanlarının bilinmeyen iç yüzüne dair çarpıcı bir roman...

(Tanıtım Bülteninden)

Cephe Gerisi TIKLA PDF İNDİR !Cephe Gerisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Cephe Gerisi, Burhan Cahit Morkaya

Yorum Gönder