23 Eylül 2023

Cennete Uzun Bir Kış Barış Tuna Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,8 TL
Yazarı: Barış Tuna
Çevirmen: Deniz Dalkıran

Cennete Uzun Bir Kış indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Barış Tuna olan ve Okuyan Us Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cennete Uzun Bir Kış eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cennete Uzun Bir Kış ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cennete Uzun Bir Kış TIKLA PDF İNDİR !

Cennete Uzun Bir Kış Yazarı Kimdir ?

Cennete Uzun Bir Kış yazarı Barış Tuna 'dır. Barış Tuna yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Cennete Uzun Bir Kış PDF indir oku

Cennete Uzun Bir Kış indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Okuyan Us Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cennete Uzun Bir Kış TIKLA PDF İNDİR !

Cennete Uzun Bir Kış TIKLA PDF İNDİR !
Zengin ve tahsilli bir ailenin, yurtdışında okumuş, iki dil bilen, parlak, "başarılı" ve hiçbir işte tutunamayan kızı... Delice planlarını hayata geçirmeden önce geçmişinden getirdiği o karanlık lekeyle yüzleşmeyi başarabilecek mi? Babasının bitmek bilmeyen dayakları ve annesinin "Her şeyi sizin için yaptım ve bakın şimdi ne haldeyim"leri arasında büyümüş, fakir semtin silik, çekingen, uslu delikanlısı... Önüne gelen kurtuluş fırsatını kullanabilecek mi, yoksa kimi zaman neredeyse bilgeliğe varan sünepeliğinin girdabında boğulup gidecek mi?

Mahallelinin gözdesi, delikanlıların "namusu", ailesine ve köklerine karşı duyduğu korkunç tiksintiyle "çıktığı kabuğu beğenmeyen" genç bir hemşire... Olduğu her şeyden sıyrılmak için kendini bıraktığı suç dolu ve fırtınalı hayatta kaç kişinin başını yakacak? ... ve varlığı, aşkı, tutkusu ve bunların tamamından büyük sırrıyla tüm denklemleri altüst eden gizemli bir adam...

Barış Tuna'nın kuvvetli dili, heyecan verici tasvirleri ve her etapta şaşırtmayı başaran kurgusuyla Cennette Uzun Bir Kış son dönemin en başarılı romanlarından biri olmaya aday. Aşk, geleneksel aile yapısı, din-mezhep ayrışmaları, sosyal sınıf problemleri, kapalı kapılar ardında yaşanan cinsel tacizin sonuçlarının hayata yansıması bu sürükleyici hikayede bir araya geliyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 524

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Okuyan Us Yayınları Cennete Uzun Bir Kış TIKLA PDF İNDİR !Cennete Uzun Bir Kış TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Cennete Uzun Bir Kış, Barış Tuna

Yorum Gönder