24 Eylül 2023

Çapkın Papaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,56 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Çapkın Papaz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Babil Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çapkın Papaz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çapkın Papaz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çapkın Papaz TIKLA PDF İNDİR !

Çapkın Papaz Yazarı Kimdir ?

Çapkın Papaz yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Çapkın Papaz PDF indir oku

Çapkın Papaz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Babil Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çapkın Papaz TIKLA PDF İNDİR !

Çapkın Papaz TIKLA PDF İNDİR !
... maalesef bu kentte insanları tatmin edecek "hayat kadını" yoktur; ama neyse ki bu boşluğu doldurmaya hevesli bol miktarda evli kadın vardır...
- Casanova-

Rahip Gozzi'nin yanındaki ilk eğitiminden sonra, San Cyprianus İlahiyat Okulu'na devam eden Casanova, yaşadığı sansasyonel hayattan dolayı okuldan kovulunca, bir süre Romalı bir kardinalin yanında çalıştı. Sonunda din adamlığından umudu keserek maceralarla dolu bir hayata atıldı.

Casanova adı "baştan çıkarıcılık"la eşdeğer tutuldu. Gittiği her yerde skandal yaratarak peşinde alacaklılar bıraktı. Engizisayonun gazabından kaçarak, Paris'ten Moskova'ya, Londra'dan Prag'a, Napoli'den Barcelona'ya, İstanbul'dan Korfu'ya tüm Avrupa'yı baştan başa kat etti. Şöhreti gittiği yerlerde peşini bırakmadı.

Casanova, "Çapkın Papaz"da Venedik'teki çalkantılı yaşamından bir kesit sunuyor.
(Arka Kapak)



Sayfa Sayısı: 107

Baskı Yılı: 2001


Dili: Türkçe
Yayınevi: Babil Yayıncılık Çapkın Papaz TIKLA PDF İNDİR !Çapkın Papaz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Çapkın Papaz,

Yorum Gönder