13 Eylül 2023

Böyle Yaşıyoruz Artık Susan Sontag Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Susan Sontag
Çevirmen: Susan Sontag

Böyle Yaşıyoruz Artık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Susan Sontag olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 52 sayfalık Böyle Yaşıyoruz Artık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Böyle Yaşıyoruz Artık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Böyle Yaşıyoruz Artık TIKLA PDF İNDİR !

Böyle Yaşıyoruz Artık Yazarı Kimdir ?

Böyle Yaşıyoruz Artık yazarı Susan Sontag 'dır. Susan Sontag yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Böyle Yaşıyoruz Artık PDF indir oku

Böyle Yaşıyoruz Artık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 52 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Böyle Yaşıyoruz Artık TIKLA PDF İNDİR !

Böyle Yaşıyoruz Artık TIKLA PDF İNDİR !

AIDS'in toplumu kasıp kavurmaya başladığı yıllarda, New York'lu bir adam bu amansız hastalığın belirtilerini göstermeye başlar. Manhattan'ın eğitimli seçkin tabakasına ait geniş arkadaş çevresi, kullandığı ilaçlardan tuttuğu günlüğe kadar hastalık sürecini konuşurken, bir yandan kendi ölümlerini düşünür. Hastalık, asla yalnızca hastaya ait değildir. Sontag'ın bir dostunun hastalığa yakalanmasını öğrendiği gün bir oturuşta kaleme aldığı öykü ileAIDSve Metaforları'ndan bir bölümü birlikte sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Böyle Yaşıyoruz Artık TIKLA PDF İNDİR !Böyle Yaşıyoruz Artık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Böyle Yaşıyoruz Artık, Susan Sontag

Yorum Gönder