15 Eylül 2023

Beni Hatırladın mı? Sophie Kinsella Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,2 TL
Yazarı: Sophie Kinsella
Çevirmen: Sophie Kinsella

Beni Hatırladın mı? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sophie Kinsella olan ve DEX yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Beni Hatırladın mı? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Beni Hatırladın mı? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Beni Hatırladın mı? TIKLA PDF İNDİR !

Beni Hatırladın mı? Yazarı Kimdir ?

Beni Hatırladın mı? yazarı Sophie Kinsella 'dır. Sophie Kinsella yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Beni Hatırladın mı? PDF indir oku

Beni Hatırladın mı? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. DEX yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Beni Hatırladın mı? TIKLA PDF İNDİR !

Beni Hatırladın mı? TIKLA PDF İNDİR !

KUSURSUZ BİR HAYATIN BEDELLERİNE HAZIR MISIN?

Lexi bir sabah gözlerini açtı ve hayatının tamamen değiştiğini gördü.

Çarpık dişleri, tombik vücudu, berbat aşk hayatı,terfi alamadığı sıkıcı işi gitmiş, yerine kusursuz dişler,incecik bir vücut, yakışıklı milyoner bir koca vebol maaşlı yönetcilik pozisyonu gelmişti.Üç sene boyunca yaşadığı hiçbir şeyi hatırlamıyordu.Önce bunu dert etmeyi boş verdi. Ne de olsa,artık hayallerini kurduğu hayata sahipti. Fakat bir süre sonra mükemmel hayatının göründüğü gibi olmadığını fark etti.Artık arkadaşları ondan nefret ediyordu. Evinde kendisine ait hiçbir eşya yoktu. Annesi ve kız kardeşi neden böyle davranıyorlardı? Peki ya şu dağınık saçlı adam neler saçmalıyordu?

"Romantik edebiyatın en sürükleyici kitaplarından. Bayıldık."

- Cosmopolitan

"Yine kendine has Kinsella. Tam da yaz için biçilmiş kaftan."

- Publishers Weekly

(Tanıtım Bülteninden)

Beni Hatırladın mı? TIKLA PDF İNDİR !Beni Hatırladın mı? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Beni Hatırladın mı?, Sophie Kinsella

Yorum Gönder