7 Eylül 2023

Aydeniz Döngüsü Gamze Aydeniz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,25 TL
Yazarı: Gamze Aydeniz
Çevirmen: Emirhan Aydın

Aydeniz Döngüsü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gamze Aydeniz olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aydeniz Döngüsü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aydeniz Döngüsü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aydeniz Döngüsü TIKLA PDF İNDİR !

Aydeniz Döngüsü Yazarı Kimdir ?

Aydeniz Döngüsü yazarı Gamze Aydeniz 'dır. Gamze Aydeniz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aydeniz Döngüsü PDF indir oku

Aydeniz Döngüsü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aydeniz Döngüsü TIKLA PDF İNDİR !

Aydeniz Döngüsü TIKLA PDF İNDİR !
"Adının ışıldadığı yerde dans et benimle..."

Gamze Aydeniz'den, ay ve karanlık denizin birleşip parladığı yerde doğan bir aşk hikâyesi. Kim kaçabilmiş ki kendi tarihinden? Bir yanda Aydeniz. Doğduğu karanlığın zerresini içinde tanımayan, ışıltılı bir melek... Diğer yanda Uras. Meleğin parlaklığından uzaklaşamayan, kararlı ve âşık bir adam... Ve köşede gizlice bekleyen geçmişin ödenmemiş bedelleri...

'Koskoca gökyüzünü bir çift gözde gördüğün oldu mu hiç? Bildiğim her şey Uras'ın gözlerinin içindeki o gökyüzünden ibaret bazen. Bir şey söyler, ben kanatlanırım. Bana kanatlarımı veren de o, beni yeryüzünde tutan da o. Kucağına düştüğüm an yerçekimim o oldu.'
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 517

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 406

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Epsilon Yayınları Aydeniz Döngüsü TIKLA PDF İNDİR !Aydeniz Döngüsü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aydeniz Döngüsü, Gamze Aydeniz

Yorum Gönder