27 Eylül 2023

Armania Burak Çiçek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Burak Çiçek
Çevirmen: Burak Çiçek

Armania indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Burak Çiçek olan ve Ritim Sanat Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Armania eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Armania ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Armania TIKLA PDF İNDİR !

Armania Yazarı Kimdir ?

Armania yazarı Burak Çiçek 'dır. Burak Çiçek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Armania PDF indir oku

Armania indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ritim Sanat Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Armania TIKLA PDF İNDİR !

Armania TIKLA PDF İNDİR !

Deliksiz bir uykudan uyanıyordu Rauf. O kadar uzun bir süre hareketsiz kalmıştı ki vücudu, bir an için ölmüş olduğuna kanaat getirdi. Ölüm zannedilen kadar kötü değilmiş diye düşündü. Gözlerini açmayı denedi, 10'ar kiloluk küçük halterler kadar ağırlaşan göz kapaklarını açmak için insanüstü bir çaba harcaması gerekti. Zordu ama imkânsız değildi, gözlerini açar açmaz karşısında gördüğü manzara Rauf'u öldüğüne kati olarak inandırdı. Bembeyaz bir bulut kaplamıştı dünyayı ve buluttan başka hiçbir detay görünmüyordu etrafında; derken birden Yasmin'in kafası giriverdi bulutun içerisine ve;

"Korkma Babacım, biz yanındayız. İyileşmektesin, daha da iyi olacaksın." dedi kızının sanrısı. Birden bulutta bir kafa daha belirdi; Ajda evet Ajda'ydı bu, "Yanındayız Rauf, artık her şey iyi olacak, dayan" Rauf artık göz kapaklarını hâkim değildi ama gözlerini tekrar kapatırken mutlu bir adamdı. Ölmek hiç de kötü değilmiş diye tasdikledi kendini.

(Tanıtım Bülteninden)

Armania TIKLA PDF İNDİR !

08.11.2020

Farklı bir kitap

Ismi ilgi çekici, anlatım dilo yalın,  hikaye sürükleyici


06.11.2020

Mükemmel

Son zamanlarda okuduğum en güzel kitaplardan yalın, akıcı ve edebi gücü kuvvetli bir yapıt, baş ucu kitaplarınızdan biri olacaktır. Tebrikler

Armania TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Armania, Burak Çiçek

Yorum Gönder