7 Eylül 2023

Altın Ferman - Berke Noyan Ahmet Yılmaz Boyunağa Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Ahmet Yılmaz Boyunağa
Çevirmen: Ravza Kızıltuğ

Altın Ferman - Berke Noyan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Yılmaz Boyunağa olan ve Genç Timaş yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Altın Ferman - Berke Noyan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Altın Ferman - Berke Noyan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Altın Ferman - Berke Noyan TIKLA PDF İNDİR !

Altın Ferman - Berke Noyan Yazarı Kimdir ?

Altın Ferman - Berke Noyan yazarı Ahmet Yılmaz Boyunağa 'dır. Ahmet Yılmaz Boyunağa yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Altın Ferman - Berke Noyan PDF indir oku

Altın Ferman - Berke Noyan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Genç Timaş yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Altın Ferman - Berke Noyan TIKLA PDF İNDİR !

Altın Ferman - Berke Noyan TIKLA PDF İNDİR !
13.yüzyılın başlarında Cengiz Han önderliğindeki Moğollar, girdikleri şehirleri yakıp yıkarak dünyada dehşet uyandırmaktaydı. Koca bir çığ gibi büyüyen bu atlılar, kısa sürede Rus bozkırlarını, Romanya topraklarını çiğneyip, ta Macaristan?a kadar uzandı.

Cengiz Han, arkasında o zamana kadar görülmemiş büyüklükte bir imparatorluk bırakarak öldü. Onun soyundan gele

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Altın Ferman - Berke Noyan, Ahmet Yılmaz Boyunağa

Yorum Gönder