23 Eylül 2023

Al Yelkenler Aleksandr Grin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,75 TL
Yazarı: Aleksandr Grin
Çevirmen: Füsun Kiper

Al Yelkenler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aleksandr Grin olan ve Helikopter yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Al Yelkenler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Al Yelkenler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Al Yelkenler TIKLA PDF İNDİR !

Al Yelkenler Yazarı Kimdir ?

Al Yelkenler yazarı Aleksandr Grin 'dır. Aleksandr Grin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Al Yelkenler PDF indir oku

Al Yelkenler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Helikopter yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Al Yelkenler TIKLA PDF İNDİR !

Al Yelkenler TIKLA PDF İNDİR !
Öfke, garaz, nefret, kıskançlık gibi duyguları herkes kendince ifade edebilir, her birinin ifadesi de kendince bir üstünlük taşır; ama aşk bunlara benzemez: aşkı ancak pek az insan, ona yaraşır bir içtenlik, saflık, tutku, yalınlık ve şiirsellikle resmeder. Bu yüzden, Al Yelkenler'e bir tanıtım yazmak çok güç; zira ne yazarsam yazayım, onun nakış nakış işlediği, ama nüansları ancak bu bütün tablonun içinde anlam kazanan ruhunu yansıtamam. Bir çeşit masaldır bu; ama kahramanlarının doğaüstü yetilere mazhar olduğu türden bir masal değil. Hepsi sıradan insanlar; bizden, çocukluğumuzdan, gençliğimizden bir parça taşırlar, yani hiç de masalsı değiller. Diyeceğim, hangimiz bir su birikintisinde minik bir tekne yüzdürmedik, resimli bir kitabın sayfalarında rastladığımız tabloya bakıp hayallere dalmadık, müziğin neşeli tınılarıyla coşkun ruhumuzun zincirlerini koparıp atmadık? Ama gene de bir masal bu: çünkü ana fikri, bütün masallara içkin olanla aynı:
"Bir dilek tut..." HY
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 92

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Helikopter Al Yelkenler TIKLA PDF İNDİR !

27.08.2019

Begendim

Masal tadinda bir novella..Aşkı için çok ince bir davraniş sergileyen bir prens ve geleceği ile alakali ona söylenen sözlere inanmayi seçen bir kasabali kizcağızın öyküsü .ben çok beğendim..

Al Yelkenler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Al Yelkenler, Aleksandr Grin

Yorum Gönder