3 Ağustos 2023

Oyunun Adı Pusu Koç Güney Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,42 TL
Yazarı: Koç Güney
Çevirmen: Koç Güney

Oyunun Adı Pusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Koç Güney olan ve Kavim yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Oyunun Adı Pusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Oyunun Adı Pusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Oyunun Adı Pusu TIKLA PDF İNDİR !

Oyunun Adı Pusu Yazarı Kimdir ?

Oyunun Adı Pusu yazarı Koç Güney 'dır. Koç Güney yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Oyunun Adı Pusu PDF indir oku

Oyunun Adı Pusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kavim yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Oyunun Adı Pusu TIKLA PDF İNDİR !

Oyunun Adı Pusu TIKLA PDF İNDİR !

Aras komiser yardımcısı olarak göreve başlar. Atandığı şubede amirine aşık olur ve ayrılmak zorunda kalır. Özel harekata keskin nişancı olarak atanır ve işini kusursuz yaptığından akrep lakabı takılır. Aras küçüklüğünde ailesini devlet içindeki illegal yapılanmaya kurban verdiğini bilmiyordur. Bu durumu aynı yapılanmanın üyelerinden olan bir çete lideri Aras'a anlatır ve bu örgütü çökertmesine bilgilendirerek yardımcı olur. Aras, bir oyun oynamaya karar verir ve bu oyunu onların yöntemiyle oynarayarak bir bir ortadan kaldırır. Herkes yaptığının bedelini ödeyecek; hem malıyla, hem canıyla… Bu oyunda veresiye yok, bu oyun benim oyunum… Bu oyunun adı pusu…

(Tanıtım Bülteninden)

Oyunun Adı Pusu TIKLA PDF İNDİR !Oyunun Adı Pusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Oyunun Adı Pusu, Koç Güney

Yorum Gönder