2 Ağustos 2023

Mızrakla Tango Michael James Gallagher Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Michael James Gallagher
Çevirmen: Irmak Gümüşbaş

Mızrakla Tango indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Michael James Gallagher olan ve Matbuat Yayın Grubu yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mızrakla Tango eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mızrakla Tango ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mızrakla Tango TIKLA PDF İNDİR !

Mızrakla Tango Yazarı Kimdir ?

Mızrakla Tango yazarı Michael James Gallagher 'dır. Michael James Gallagher yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Mızrakla Tango PDF indir oku

Mızrakla Tango indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Matbuat Yayın Grubu yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mızrakla Tango TIKLA PDF İNDİR !

Mızrakla Tango TIKLA PDF İNDİR !
Ailesini Arjantin'deki İsrail Büyükelçiliği patlamasında kaybeden Kefira, bir "goy" olarak Mossad tarafından küçük yaşında alındığı özel yetiştirme programını bitirdiğinde, artık gizli görevlerinde kullanması beklenen olağanüstü güzelliği ve yetenekleriyle muhataplarını büyüleyen bir ajandır. Ancak nihayetinde o da bir kadındır ve iç dünyasındaki sorgulamalarına cevap ararken, bir yandan da eski ve tehlikeli bir Fanian (gizli bir İrlanda örgütü) olan Macaulay'in peşinde, kendini Açe'den Mısır'a, Suriye'den Rusya'ya, İsrail'den Arjantin'e uzanan bir macerada bulmaktadır.Soğuk savaş sonrası döneme ait casusluk romanlarının iyi bir örneği olan bu kitap, Michael James Gallagher'ın üçlü casusluk romanı serisinin ilk kitabını oluşturuyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 216

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Matbuat Yayın Grubu Mızrakla Tango TIKLA PDF İNDİR !Mızrakla Tango TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Mızrakla Tango, Michael James Gallagher

Yorum Gönder