4 Ağustos 2023

Karanlık El 1-Şirket Operasyonu Ali Gençer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Ali Gençer
Çevirmen: Ali Gençer

Karanlık El 1-Şirket Operasyonu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Gençer olan ve Kozalak Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karanlık El 1-Şirket Operasyonu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karanlık El 1-Şirket Operasyonu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karanlık El 1-Şirket Operasyonu TIKLA PDF İNDİR !

Karanlık El 1-Şirket Operasyonu Yazarı Kimdir ?

Karanlık El 1-Şirket Operasyonu yazarı Ali Gençer 'dır. Ali Gençer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Karanlık El 1-Şirket Operasyonu PDF indir oku

Karanlık El 1-Şirket Operasyonu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kozalak Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karanlık El 1-Şirket Operasyonu TIKLA PDF İNDİR !

Karanlık El 1-Şirket Operasyonu TIKLA PDF İNDİR !

Adlarını efsane ataları Oğuz Han'dan aldılar. Muhteşem orduları yöneten, bozkırların adalet dağıtıcısı ve mazlumların koruyucusu ataları gibi sanal alemin karanlıklarına ışık olmak için ordu kurdular: Oğuz Han Sanal Ordusu… Ve tüm karanlık ellere savaş açtılar.

İzmir, Çandarlı, Menemen Doğa Köy üçgeninde güçlerini atalarından alan gençlerin, hem şirketi kurtarmak hem de sanal alemde sabırla sürdürdükleri nefes kesen savaşı bir solukta okuyacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Karanlık El 1-Şirket Operasyonu TIKLA PDF İNDİR !Karanlık El 1-Şirket Operasyonu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Karanlık El 1-Şirket Operasyonu, Ali Gençer

Yorum Gönder