3 Ağustos 2023

İnsan İnsanın Geleceğidir Günay Aktürk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Günay Aktürk
Çevirmen: Günay Aktürk

İnsan İnsanın Geleceğidir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Günay Aktürk olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 98 sayfalık İnsan İnsanın Geleceğidir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İnsan İnsanın Geleceğidir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İnsan İnsanın Geleceğidir TIKLA PDF İNDİR !

İnsan İnsanın Geleceğidir Yazarı Kimdir ?

İnsan İnsanın Geleceğidir yazarı Günay Aktürk 'dır. Günay Aktürk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

İnsan İnsanın Geleceğidir PDF indir oku

İnsan İnsanın Geleceğidir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 98 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İnsan İnsanın Geleceğidir TIKLA PDF İNDİR !

İnsan İnsanın Geleceğidir TIKLA PDF İNDİR !

"İnsan insanın geleceğidir. Birisi "merhaba" der bir yabancıya, öteki ölüm döşeğinde bile hatırlar bunu. Birisi deli dolu sevişirken, öteki tüm deneyimlerinde onun hazzını arar. İnsan insanın gıdasıdır. Birisi hiçbir iz bırakmadan silinip gider anılardan, öteki bütün bir ömrün travması olur… Birisi yaşama tutkuyla bağlatırken, bir diğeri her şeyde bir grilik aratır. Birisi güçlü ve saygın hissettirir, öteki değersiz ve fazlalık… İnsan insanın yamasıdır…"

(Tanıtım Bülteninden)

İnsan İnsanın Geleceğidir TIKLA PDF İNDİR !İnsan İnsanın Geleceğidir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, İnsan İnsanın Geleceğidir, Günay Aktürk

Yorum Gönder