2 Ağustos 2023

Ege'nin Kurtuluş Destanı-Yörük Ali Efe 2.Kitap Sabahattin Burhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: Sabahattin Burhan
Çevirmen: Sabahattin Burhan

Ege'nin Kurtuluş Destanı-Yörük Ali Efe 2.Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sabahattin Burhan olan ve Bilge Kültür Sanat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ege'nin Kurtuluş Destanı-Yörük Ali Efe 2.Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ege'nin Kurtuluş Destanı-Yörük Ali Efe 2.Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ege'nin Kurtuluş Destanı-Yörük Ali Efe 2.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Ege'nin Kurtuluş Destanı-Yörük Ali Efe 2.Kitap Yazarı Kimdir ?

Ege'nin Kurtuluş Destanı-Yörük Ali Efe 2.Kitap yazarı Sabahattin Burhan 'dır. Sabahattin Burhan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ege'nin Kurtuluş Destanı-Yörük Ali Efe 2.Kitap PDF indir oku

Ege'nin Kurtuluş Destanı-Yörük Ali Efe 2.Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilge Kültür Sanat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ege'nin Kurtuluş Destanı-Yörük Ali Efe 2.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Ege'nin Kurtuluş Destanı-Yörük Ali Efe 2.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

"Bazıları o zamanlarda yapılan işlerin birçoklarını bana ve başkasına mal ederler. Bu yanlıştır. Bir kişinin, beş kişinin elli kişinin böyle büyük davalarda ne ehemmiyeti olur ki? Gönülde vatan muhabbeti taşıyan her vatansever o günlerde bizim gibi düşünmüş, bizim gibi duymuş, ondan sonra da bizimle beraber olmuştur. Millî mukavemette arslan payını kendine ayırmakta hata vardır. Bir elin şamatası olur mu ki?" Yörük Ali Efe

(Tanıtım Bülteninden)

Ege'nin Kurtuluş Destanı-Yörük Ali Efe 2.Kitap TIKLA PDF İNDİR !Ege'nin Kurtuluş Destanı-Yörük Ali Efe 2.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ege'nin Kurtuluş Destanı-Yörük Ali Efe 2.Kitap, Sabahattin Burhan

Yorum Gönder