4 Ağustos 2023

Ege'den Hemşin'e Hüseyin Tabip Taşkın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Hüseyin Tabip Taşkın
Çevirmen: Hüseyin Tabip Taşkın

Ege'den Hemşin'e indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hüseyin Tabip Taşkın olan ve Babek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 135 sayfalık Ege'den Hemşin'e eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ege'den Hemşin'e ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ege'den Hemşin'e TIKLA PDF İNDİR !

Ege'den Hemşin'e Yazarı Kimdir ?

Ege'den Hemşin'e yazarı Hüseyin Tabip Taşkın 'dır. Hüseyin Tabip Taşkın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Ege'den Hemşin'e PDF indir oku

Ege'den Hemşin'e indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Babek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 135 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ege'den Hemşin'e TIKLA PDF İNDİR !

Ege'den Hemşin'e TIKLA PDF İNDİR !

Kapı açıldığında koğuştan beş kişi çıktılar, üst aramasından sonra demir kapılar ardı ardına açıldı. Görüş kabininde babasını beklemeye başladı sabırsızca. Onun için zaman önemliydi. "Erken alsalar olmaz mıydı?" diye düşünürken karşısında babasını gördüğünde yüzünde gülücükler açtı. Ev halkını, mahalleliyi, arkadaşlarını sormadan direkt konuya girdi. İlk önce okuduğu kitaptan bölümler aktardı.Sonra, "Badara-Hemşin'de yazları yakın akrabalarımız bizim evde toplanırdı," dedi İshak. "Hatta civar köylerden ailemizin diğer fertleri gelirdi. İlk önce yemekler yenilir ardından ikinci kata tahta merdivenden çıkılarak, herkes sırasıyla yerine otururdu. En önde babamın dayısı Mehmet, bir adım gerisinde diğer dayısı İshak, solunda ise Hasan otururdu. Sen ve Rafet ağabeyim kapı girişinin solunda otururdunuz. Mehmet dayı Rusya'dan gelen mektubu okur, bir sehpanın etrafına toplanır birlikte yanıtını yazardınız. Okunan mektubu sonunda bir tasın içinde yakardınız. Küçük olduğum için o zamanlar aklım ermezdi. Bugün düşündüğümde ancak anlayabiliyorum birilerinin eline geçmesin diye yakıldığını."

Babası İshak'a bakmakla yetindi. Bir ara bir şey söyleyecek gibi oldu, vazgeçti.

(Tanıtım Bülteninden)

Ege'den Hemşin'e TIKLA PDF İNDİR !Ege'den Hemşin'e TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Ege'den Hemşin'e, Hüseyin Tabip Taşkın

Yorum Gönder