3 Ağustos 2023

Dört Özel Çocuk ve Birçok Yürek Gamze Tekeş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,42 TL
Yazarı: Gamze Tekeş
Çevirmen: Gamze Tekeş

Dört Özel Çocuk ve Birçok Yürek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gamze Tekeş olan ve Artikel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dört Özel Çocuk ve Birçok Yürek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dört Özel Çocuk ve Birçok Yürek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dört Özel Çocuk ve Birçok Yürek TIKLA PDF İNDİR !

Dört Özel Çocuk ve Birçok Yürek Yazarı Kimdir ?

Dört Özel Çocuk ve Birçok Yürek yazarı Gamze Tekeş 'dır. Gamze Tekeş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Dört Özel Çocuk ve Birçok Yürek PDF indir oku

Dört Özel Çocuk ve Birçok Yürek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artikel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dört Özel Çocuk ve Birçok Yürek TIKLA PDF İNDİR !

Dört Özel Çocuk ve Birçok Yürek TIKLA PDF İNDİR !
"Benim asıl öğretmenim öğrencilerimdir!"

Genç, pırıl pırıl bir öğretmen ve öğrencileriyle ilk buluşması... Kendisi gibi öğrencileri de özel olan ve öğrencileriyle eşsiz bir ilişki kuran özverili sözcüğünün ötesinde bir öğretmen... Emekle, sevgiyle, azim ve dayanışmayla elde edilen başarı...

Bir insanlık dersi taşıyan bu çalışma, bir öğretmenle öğrencilerinin yaşadıkları gerçek hikâyeyi anlatıyor. Aslında onların imkânsızı nasıl başardıklarının da öyküsü bu...

Çoçuk gelişimi öğrencilerinin, özel eğitimle ilgilenen eğitmenlerin ve duyarlı herkesin merakla okuyacağı, "insan olmakla gurur duyacağımız" bir hikâye... "Benim asıl öğretmenim öğrencilerimdir!" diyen Ecran öğretmen gibi yüreklere selam olsun!..
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artikel Yayıncılık Dört Özel Çocuk ve Birçok Yürek TIKLA PDF İNDİR !Dört Özel Çocuk ve Birçok Yürek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Dört Özel Çocuk ve Birçok Yürek, Gamze Tekeş

Yorum Gönder