3 Ağustos 2023

Değirmen-Hikayeler Sabahattin Ali Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,65 TL
Yazarı: Sabahattin Ali
Çevirmen: Sabahattin Ali

Değirmen-Hikayeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sabahattin Ali olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Değirmen-Hikayeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Değirmen-Hikayeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Değirmen-Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Değirmen-Hikayeler Yazarı Kimdir ?

Değirmen-Hikayeler yazarı Sabahattin Ali 'dır. Sabahattin Ali yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Değirmen-Hikayeler PDF indir oku

Değirmen-Hikayeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Değirmen-Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Değirmen-Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Toplumsal gerçekçi edebiyatımızın ilk örneklerinden bir yapıt... Sabahattin Ali'nin ilk hikâyeler kitabı olan Değirmen, aşkla yoğrulmuş küçük yaşamların şiirsel anlatımıyla doludur. Kitaba adını veren "Değirmen" adlı öykü 1930'lu yıllara uzanan bir dönemde yazılmış ve bir ölçüde ünlü yazar Maksim Gorki'nin anlatılarıyla paralellik taşımaktadır. Sabahattin Ali, yazarlık yaşamında "büyük kapıdan girmek" olarak adlandırılan ustalığa bu yapıtla adım atmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Değirmen-Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !Değirmen-Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Değirmen-Hikayeler, Sabahattin Ali

Yorum Gönder