6 Temmuz 2023

Yurdu Teninde Duymak Ataol Behramoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Ataol Behramoğlu
Çevirmen: Ataol Behramoğlu

Yurdu Teninde Duymak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ataol Behramoğlu olan ve Cumhuriyet Kitapları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yurdu Teninde Duymak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yurdu Teninde Duymak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yurdu Teninde Duymak TIKLA PDF İNDİR !

Yurdu Teninde Duymak Yazarı Kimdir ?

Yurdu Teninde Duymak yazarı Ataol Behramoğlu 'dır. Ataol Behramoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yurdu Teninde Duymak PDF indir oku

Yurdu Teninde Duymak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cumhuriyet Kitapları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yurdu Teninde Duymak TIKLA PDF İNDİR !

Yurdu Teninde Duymak TIKLA PDF İNDİR !
Ataol Behramoğlu yıllardır bütün ülkeyi bir uçtan öteki uca kitleler önünde şiirlerini okuyarak dolaşıyor. Bu bizim ülkemiz bakımından bir ilktir ve dünyada da örneğine az rastlanılsa gerektir. Sayısı bir kaç yüzü bulan bu dinletilerde toplam olarak on binlerce kişiye şiirlerini okuyan Behramoğlu gezi izlenimlerinin bir bölümünü 'Türkiye'nin Aydınlık Yüzüne Yolculuklar' başlığı ile gazetemizde yayınlamıştı. Kitabın aynı adı taşıyan bölümü bu yazılardan ve yine Behramoğlu'nun çoğu gazetemizde ve eklerinde yayınlanan gezi-deneme yazılarından oluşuyor. 'Nasıl Millet Olunur? ' başlıklı bölümde ise, ulus olma kavramı ve sanat-kültür değerlerinin bu oluşumda belirleyici işlevi vurgulanıyor. 'Yurdu Teninde Duymak' başlığı ile okura sunduğumuz bu yazılar toplamında kalbi ülkesiyle çarpan bir ozanın seslenişlerini, ülkemizin aydınlık geleceğine ortak özlemimizi bulacaksınız.



Sayfa Sayısı: 168

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cumhuriyet Kitapları Yurdu Teninde Duymak TIKLA PDF İNDİR !

27.12.2009

Umut

Ataol Behramoğlu´nun bu kitabını yazın okumuştum. Umutsuzluğum beni boğarken iyi bir şairin gözünden Anadolu insanının çabalarını görmem ve cahilliğe mahkum edilmişlerin yazgısını değiştirmek için bir şeyler yapılması gerektiğini hissetmem zamanımı daha değerli, daha güzel geçirmemi sağlamıştı. Bunalımdan da kurtarmıştı beni bir anlamda. Bu kitap benim için çok değerli. Mutlaka okunması gerekiyor.

Yurdu Teninde Duymak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yurdu Teninde Duymak, Ataol Behramoğlu

Yorum Gönder