6 Temmuz 2023

Son Ermeni Peter Najarian Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Peter Najarian
Çevirmen: Peter Najarian

Son Ermeni indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Peter Najarian olan ve Aras Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Son Ermeni eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Son Ermeni ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Son Ermeni TIKLA PDF İNDİR !

Son Ermeni Yazarı Kimdir ?

Son Ermeni yazarı Peter Najarian 'dır. Peter Najarian yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Son Ermeni PDF indir oku

Son Ermeni indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aras Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Son Ermeni TIKLA PDF İNDİR !

Son Ermeni TIKLA PDF İNDİR !
Son Ermeni'de Najarian, kimliğinin ve kaybettiği babasının izlerini ararken Anadolu göçmeni ailesinin geçmişiyle hesaplaşan, içindeki huzursuzluğun ve doğduğu yer olan Amerika'ya karşı hissettiği yabancılığın nedenlerini bulmaya çalışan bir Ermeni gencinin isyanını dile getirdi. Yazar romanda, aile, aidiyet, kimlik kavramları üzerine sorular sorarken, bir yandan da, yoğun ve ince bir dille işlediği karakterler ve diyaloglar aracılığıyla bir halkın geçmişinin sonraki kuşakların yaşamı üzerindeki etkisini büyüteç altına aldı. Romanın baş karakteri Aram geçmişin izlerini benliklerinde taşıyan anne ve babasıyla ve onların hikâyeleriyle daima ilişki halindedir. Aile geçmişini sürekli olarak sorgular; geçmiş bir şekilde onun da içinde yaşamaktadır. Ancak o, çeşitli tereddütler, bunalımlar, sıkıntılar yaşayıp kendi kimliğini oluşturma yolunda yalpalasa da, geçmişi sürekli olarak yeniden yaşamanın hayatını giderek zorlaştıran etkisinin farkına varır ve ailesinin yazgısının kendi hayatıyla birlikte değişebileceğine dair bir umuda sımsıkı sarılır.



Sayfa Sayısı: 198

Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: Aras Yayıncılık Son Ermeni TIKLA PDF İNDİR !Son Ermeni TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Son Ermeni, Peter Najarian

Yorum Gönder